Actualitate, Social, Tineri

Bucatarii urbane de calitate nemteasca

Spread the love

Parca vad ce fericita eram, cand bunica ma chema in bucataria ei! Intotdeauna in bufetul acela cu multe gemulete si sertare avea 1001 de bunatati pentru mine. De ce 1001 de lucruri bune? Fiindca nu aveam cum sa fim atat de pretentioasa, cum sunt copiii de astazi! Ma multumeam cu o ciocolatica din care muscam de doua-trei ori, cu zahar cubic, mentosane, miere sau dulceata. Imi era mila de ea ca de la masa la aragaz distanta era foarte mare. Acum inteleg de ce era atat de obosita, cand facea mancare.

Ah, bunica ar fi fost in culmea fericirii sa vada bucatarii urbane care sunt si frumoase si rezistente si functionale! Atatea calitati intr-un singur produs. Aragazul este mascat admirabil, incat nici nu ai sti unde se afla, daca nu ar fi flacara. Langa acesta sta blatul pe care se toaca legumele si se alege orezul. Sertare sunt din belsug: pentru alimentele de baza, pentru farfurii si tacamuri, pentru capace, pentru ibricul de cafea, fiindca nu este bine sa lasi totul la vedere.

Bucatarie moderne se poate comanda in acest moment din magazinul Kuechentreff.ro si in acesta luna o cumperi cu 19% mai putin, fapt care nu se intampla in alte magazine de mobila. La pachet cu setul comandat primesti o serie de oportunitati care te obliga sa nu ratezi ocazia. Iata care sunt acestea:

-transportul mobilei de fabricatie nemteasca se face gratuit la domiciliul solicitantului

– montajul este de asemenea asigurat ca si proiectarea si masuratoarea efectuate de specialisti la domiciliul clientului.

-perioada mare de garantie a mobilei.

Asa, clientii se aleg cu bucatarii de vis la preturi accesibile, din materiale rezistente si elegante.

Pe site-ul magazinului sunt prezentate zeci de poze, iar clientii sunt invitati sa se inspire din ele, fiindca mobila se face la comanda si corespunde 100% exigentelor, gusturilor si nevoilor cumparatorului.

Este mult mai eficient sa comanzi mobila, fiindca poti alege culoarea si modelul, daca nu se afla in stoc, iar dimensiunile fiecarei piese se fac dupa spatiul pe care il ai de mobilat.

Sunt foarte fericita de bucataria mea si aspectul ei ma inspira sa gatesc ispititor pentru cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *