Atelier de Idei, Idei cu emotii, Social, Tineri

#24DECEMBRIE – Pentru ca e timpul sa fii bun, pur si simplu

Spread the love

E timpul sa fii bun, pur si simplu. Iar prietenii de la #PMCF provoaca toti romanii de pretutindeni ca in cursul zilei de #24decembrie sa faca un mic cadou unui copil necunoscut sau unui batran. Fie ca il gasiti pe strada, in piata, sau il intalniti in satul bunicilor, cineva care are nevoie de ajutor, de un zambet, de un gest de omenie pur si simplu.

Gestul vostru poate fi facut fie in taina, fie cu un filmulet cu hashtag #24decembrie. Si pentru ca vrem sa facem totul memorabil, te asteptam apoi sa ne spui povestea ta intr-un video cu hashtag #24decembrie #caravanaPMCF si noi vom include video-ul tau intr-un montaj pe care te rugam sa-l trimiti pe adresa contact@pmcf.ro

Vrem sa facem cel mai lung montaj video de fapte bune. Ce zici, ajuti si tu?

PMCF – Mai mult decat o gasca de prieteni

Prietenii, Muntele, Chitara si Focul nu este numai o gasca de prieteni, ci mai nou este un ONG focusat pe promovarea valorilor traditionale romanesti prin diverse activități, pentru a încuraja conservarea patrimoniului natural si cultural si pentru a pune în valoare identitatea națională, credința și valorile neamului românesc.

Ultima actiune PMCF cand peste 50 de tineri au dansat hora Unirii la cota 1700 de metri la Cabana Postavarul a fost viralizata in peste 40 de publicatii media locale si nationale precum: TVR1, TVR2, Antena1, Antena3, Realitatea, Mediafax, Radio Romania Actualitati, Gandul.info, Libertatea, Adevarul, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.