Fără categorie

AXN – O noua grila, o noua atitudine, o noua GRAFICA, mai X, mai aprins, mai intens!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Primăvara aceasta, divertismentul este și mai incitant! AXN dezvăluie campania de comunicare de primăvară, începând de la mijlocul lunii martie. Promovând noi seriale captivante, campania de comunicare integrată aduce în prim-plan vedetele primăverii de la AXN, utilizând noul pachet grafic și noul logo ale televiziunii.

KV-Cronicile - Shannara

Campania de marketing a primăverii pune accentul pe cele mai importante personaje din acest sezon, de pe AXN, subliniind experiențele  complete de divertisment care îi așteaptă pe telespectatorii. Personaje precum cele magice din Cronicile Shannara sau jucătorii din cazinouri din serialul Jucătorul reprezintă elementele cheie ale comunicării întinse pe o perioadă de o lună. În același timp, noua identitate vizuală dinamică vorbește mai mult despre intensitatea emoțiilor resimțite în timpul vizionarăii programelor televiziunii.

AXN promovează Cronicile Shannara (25 martie, 21:05), ecranizarea celor 26 volume ale operei lui Terry Brooks, narând povestea epică a unei prințese Elf, a unui bandit și a unui Elf pe jumătate, care vor să salveze lumea, dar și serialul Jucătorul (22 martie, 21:05), o producție ca un rollercoaster de provocatoare, în care un fost militar încearcă, pe cronometru, să oprească comiterea unor infracțiuni atroce.

AXN promovează ambele titluri, de la mijlocul lunii martie, printr-o campanie ATL ce cuprinde TV, print, radio, cinema și online, cu componentă de PR.

Spoturile promo de 30 de secunde, pentru fiecare titlu, vor putea fi urmărite pe stații TV și auzite la radio, în timp ce mediul online și print vor susține, la rândul lor, comunicarea. Cu scene pasionale și surprinzătoare din cele două producții, spoturile TV sugerează neașteptatul, distracția și curajul pe care telespectatorii le vor experimenta, urmărind AXN.

Campania online va lua loc pe portale selectate și în social media, în timp ce partenerul radio strategic al televiziunii promovează cele două premiere prin propriile canale de comunicare.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *