Fără categorie

ANUNT! Este impetuos necesar sa NU ratezi PR FORUM din cel putin 5 MOTIVE!

Spread the love

In cadrul agentiilor de PR la nivel global exista o incredere crescuta ca oamenii de marketing vor aloca mai multe fonduri relatiilor publice, conform unei cercetari realizate de Holmes Report. De asemenea, clientii sunt considerati mai deschisi catre ideea de a investi in PR pentru servicii mai putin traditionale (publicitate, word-of-mouth marketing, social media suport).

inspirational-quotes-t-shirts

Intr-o era in care PR-ul capata o importanta din ce in ce mai crescuta, este important ca specialistii in domeniu sa fie in mod constant la curent cu tot ceea ce este relevant si care poate veni in intampinarea nevoilor clientilor. Despre cele mai noi idei, oportunitati si solutii in industrie se va discuta pe 22 si 23 martie 2016, la JW Marriott Grand Hotel, la PR Forum.

Cea de-a zecea editie a celei mai mari conferinte de relatii publice si comunicare se axeaza pe tema leadership-ului in comunicare. Astfel, evenimentul propune o paleta larga de subiecte, care integreaza tendintele si provocarile actuale, dezbatute de specialisti locali si internationali din companii si agentii de PR renumite.

➡ O conferinta cu peste 20 de specialisti

Peste 20 de lideri in comunicare din companii si agentii vor sustine prezentari bogate in continut valoros si de actualitate. Informatii relevate pentru domeniu in 2016 vor fi analizate astfel incat sa poata fi intregate in strategiile de relatii publice, ducand la atingerea obiectivelor de comunicare si la rezultate cuantificabile. Printre vorbitorii acestei editii se numara: Daniel Boaje(McDonald’s Romania), Dragos Sirbu (Flanco), Daniela Budurea (Western Union Romania si Bulgaria), Costin Raiu (Kaspersky Lab), Alexandra Olaru(Philip Morris), Denisa Mihai (Avon Cosmetics Romania), Razvan Diaconu(Michelin), Daniela Stoican (IKEA Romania), Crenguta Rosu (DC Communication), Monica Botez (Golin Romania), Oana Bulexa (MSLGROUP The Practice), Sorana Savu (Premium Communication), Ioana Manoiu (GMP PR), Alexandru Paius (IMAGE PR), Veronica Dogaru (Orange Romania),Luiza Domnisoru (Renault Group Romania).

➡ 2 speakeri internationali

Danny Rogers (Editor-in-Chief, PRWeek), UK si Gianni Catalfamo (Founder and Senior Advisor, cc:Catalfamo), Italia, vor fi prezenti pe 22 martie la PR Forum pentru a discuta despre trendurile in relatii publice la nivel global. O viziune ampla asupra domeniului va oferi participantilor ocazia de a alinia strategia de comunicare la trendurile internationale, preluand noi tactici si instrumente de succes.

➡ PR ACADEMY

Cea de-a doua zi a evenimentului este dedicata seriei de workshop-uri reunite sub conceptul de PR Academy. Specialisti din cele mai cunoscute agentii de relatii publice din Romania vor sustine cinci workshop-uri intensive pe urmatoarele teme: Creativity 2.0, Integrated Communication, Digital PR, Brand PR, Crisis Management.

Mai multe detalii despre seminarii si inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http://www.pracademy.ro/.

➡ Beneficii de peste 400 de euro pentru participanti

Participantii la conferinta (22 martie) vor primi un pachet de beneficii in valoare de peste 400 de euro de la Zelist Industries, fb Monitor, Zelist Monitor, Dreamstime. De asemenea, UBER pune la dispozitia participantilor care nu au mai folosit pana acum acest serviciu o calatorie gratuita in perioada PR Forum.

➡ Young PR Seminar

A zecea editie de PR Forum readuce cel mai aplicat seminar de relatii publice pentru studenti, organizat in parteneriat cu Orange. Pe 22 martie, studenti in an terminal de facultate sau la master vor invata de la specialisti cum pot avea o cariera in domeniu si care sunt principalele directii de activitate in PR.

Mai multe detalii despre PR Forum sunt disponibile pe site-ul: www.prforum.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.