Fără categorie

Avem suc, avem telefon si avem semnal, noua ordine in piramida lui Maslow pe social media!

Spread the love

1.-CT010203.059279Maslow definea intr-un fel nevoile omului clasic. Astazi, cand suntem de 15 ani in secolul XXI si tot de atatia ani in mileniul 3, lucrurile s-au schimbat un pic cu omul din social media. Acum conteaza nu doar sa bem, conteaza si CE BEM, si asa am ales COCA-COLA.

Dupa ce ne-am potolit setea, avem nevoie sa comunicam rapid pe facebook, twitter, instagram si pentru asta folosim un smartphone, si nu orice smartphone. De ce? Pentru ca, pentru omul social media conteaza nu telefonul ci marca telefonului, din motive lesne de inteles.

cropped-Samsung-PSSD-T1-2.jpgSi asa avem pe locul DOI brandul Samsung.

Ok. Am vorbit de social media, de facebook, de twitter si instagram. Dar nu le poti accesa doar daca ai un telefon de ultima generatie. Ai nevoie si de internet rapid. So, pentru ca totul se invarte in jurul internetului 4G, brandul No.1 este Vodafone.

v158830Pe scurt, a fost TOP SOCIAL BRANDS, iar Vodafone, Samsung si Coca-Cola sunt in TOP. Cele trei branduri ocupa primele pozitii in editia 2015 in Top Social Brands, clasamentul realizat de revista Biz, care reflecta gradul de implicare si vizibilitatea brandurilor prezente in social media din Romania. Ele sunt urmate de Telekom, Lidl, KFC, Avon, McDonald’s, L’Oreal si Pepsi. Rezultatele studiului au fost anuntate in cadrul conferintei Top Social Brands, eveniment care a avut loc astazi la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

788a6cd3-e270-4952-87de-0674c044e3b0

Topul reuneste 75 de branduri active in social media, din peste 100 de companii inscrise. Campionii social media din Romania au avut cele mai bune campanii si cel mai coerent mix de comunicare, pentru clientii lor. Pe parcursul anului trecut, acestea au integrat cele mai de impact strategii si mijloace de comunicare ale momentului. Creativitatea, constanta si retelele sociale cu mesaje relevante si de impact, au facut diferenta intre brandurile selectate si concurenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *