Actualitate, Economic, Social

Avantajele aduse de achizitionarea unui apartament intr-o zona rezidentiala

Spread the love

Nu trebuie sa fii neaparat din Bucuresti, Brasov sau din Sibiu ca sa stii ca apartamentele de azi din zonele rezidentiale sunt concepute cu tehnologii si material de ultima generatie. Azi o sa vorbim de exemplu despre un dezvoltator cu o multime de proiecte imobiliare de success, care are apartamente de vanzare Berceni si apartament noi Berceni pentru publicul larg, apartamente disponibile si in sistem de rate.

Am un prieten care si-a cumparat recent un apartament intr-un ansamblu rezidential aflat sub egida acestui dezvoltator. Si-a cumparat o garsoniera la cheie si a descoperit ca era echipata cu  interfon de ultima generatie. Fie ca vorbim de Titan, Baneasa sau zone cu apartamente Berceni, e bine sa alegi calitatea, pentru ca locuinta ta, mai ales daca e achizitionata prin credit, te va tine 25-30 de ani si atunci e bine sa faci o investitie inteligenta. Atunci cand vine vorba despre o persoana care vrea sa locuiasca singura sau despre un cuplu proaspat casatorit, alegerea perfecta consta in achizitia unei garsoniere la cheie.

Intrucat blocurile construite in trecut erau gandite in asa fel incat sa cuprinda cat mai multe imobile, insa nu ofereau locatarilor prea mult spatiu din punctul de vedere al compartimentarii incaperilor, prietenul meu a gasit un apartament  diferit, unde focusul a fost spatii cat mai eficient asamblate astfel incat orice familie sau persoana sa se poata considera pe deplin acasa.

➡ Care sunt beneficiile oferite de achizitia unui apartament intr-o zona rezidentiala?

Atunci cand vine vorba despre astfel de imobile, majoritatea persoanelor au tendinta de a le subaprecia din punctul de vedere al spatiului oferit, insa aceste aspecte sunt valabile in cazul blocurilor vechi.

Proiectele imobiliare din prezent au in vedere un grad de confort garantat tuturor celor care considera ca un apartament cu doua sau trei camere este ori o achizitie prea costisitoare, ori presupune prea mult spatiu ce nu va fi folosit.

Pretul practicat de acest dezvoltator este intotdeauna unul corect, fiind corelat cu un nivel calitativ inalt si reflectand realitatea: nu este o noutate faptul ca unele persoane viseaza intreaga viata la achizitia unei locuinte proprii, insa cei care au ocazia sa faca acest pas trebuie sa selecteze variantele si in functie de costurile implicate.

Imobilele sunt noi, la fel si instalatiile sanitare si electrice: acest aspect prezinta o mare importanta, mai ales ca defectarea lor implica o serie de costuri semnificative si timp irosit. De obicei, persoanele aflate in cautarea unui imobil se feresc de blocurile vechi tocmai din dorinta de a evita neplaceri ce tin de instalatiile sanitare sau electrice.

Atunci cand achizitionezi o locuinta, aceasta alegere poate presupune sa iei in calcul ca urmeaza sa locuiesti chiar si o viata intreaga in imobilul respectiv, de aceea criteriile de selectie difera fata de cautarea unei locatii de inchiriere. Asadar, zona in care este amplasat imobilul trebuie sa fie in apropierea statiilor de transport locale, in apropierea magazinelor sau in imediata vecinatate a job-ului.

Solutii diverse privind modalitatile de plata sunt un atu atunci cand vrei sa cumperi. Indiferent daca se doreste plata integrala, plata in doua sau trei transe sau se cauta un sistem de rate la dezvoltator, imobilul mult dorit poate fi al dumneavoastra pe o cale mult mai amiabila comparativ cu achizitionarea de la vechii proprietari, in cazul blocurilor vechi. Deci, ce spui, te-am convins?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *