Fără categorie

Asta e ROMANIA LOR, nu Romania MEA!

Spread the love

Nu stiu cine sau de ce, dar probabil, din prea mult timp liber si prea multe frustrari acumulate a ajuns sa elucubreze in mediul virtual. Site-ul funebru astaeromania, pare site-ul unei agentii care se ocupa de cosciuge si cruci. Atat de mult negru si atat de mult portocaliu pe mine m-a pus pe ganduri…Problema mea e ca site-ul pleaca constient de la niste idei false, idei cheie pentru manipularea lor sau acelora din spatele acestui portal oribil.

Pe principiul „generalitatile au distrus natiuni” acest site aplica aceeasi strategie. Toti romanii sunt superficiali, toti romanii sunt lasi, toti romanii sunt cretini, hoti, violatori, sinucigasi etc etc etc…O pleiada de sentimente si stari negative duse la extrem. Chiar daca alegi patratul portocaliu, asa zis optimist, tot de intrebari si elucubratii negative te lovesti.

De exemplu esti invitat sa raspunzi la intrebari de genul: Nu-i asa ca romanii sunt superficiali!? Romanii sunt inapti – Tu ce crezi! Romanii nu stiu sa se distreze….

Pe acest principiu idiot poti generaliza si pe state precum SUA, Japonia, Germania sau Elvetia cu intrebari de genul:   Nu-i asa ca in America toti pustii au pistoale si sunt criminali? Nu-i asa ca in Japonia toate femeile sunt sclave si sinucigase? Nu-i asa ca in Germania toti batranii sunt pedofili?

Romania nu e doar a lor, e si Romania MEA si asta e Romania din capul LOR nu e Romania MEA! Sa facem un grup anti-campanie ca sa inteleaga lumea cine sunt adevaratii romani valorosi!

P.S.: ASTA inseamna Romania!

….pentru cei ce au uitat sa simta romaneste

pentru cei ce nu mai stiu sa iubeasca poezia strabunilor nostri

BOGDAN DARADAN

0 gânduri despre „Asta e ROMANIA LOR, nu Romania MEA!”

  1. M-a oripilat de cand am vazut prima data aceste mesaje subliminale aplicate pe toti peretii…daca noi despre noi gandim asa ma intreb ce sa ne asteptam de la altii?…Care or fii oare interesele???

  2. Sunt de acord cu tine dar asta nu inseamna ca avem dreptul sa generalizam…Eu nu spun ca Romania e perfecta sau ca romanii sunt perfecti ci doar ca sunt romani si romani, asa cum sunt american si americani…Pe mine ma dispera negativismul manipulatoriu si portocaliul infect prezent…De ce optimismul nu e asociat cu un curcubeu sau cu o nuanta de albastru deschis!?…

  3. La comentariul precedent sunt tot eu dar dintr-o eroare, mai exact pentru ca scriu de la un laptop de birou inconjurat de fete s-a trecut commentul asa cum vezi…Iti spun ca sa nu fii tentat sa raspunzi unei persoane care nu exista:)

  4. intotdeauna notiunile negative pe fundaluri negre condimentate cu portocaliu vor crea controverse…Moralitatea in advertising e atat de relativa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *