Beautiful woman with red manicure
Tineri

Aparatură modernă pentru saloanele de manichiuri!

Spread the love

Pentru a realiza manichiuri foarte frumoase, orice salon de manichiuri moderne și orice stilist profesionist are nevoie de produse profesionale de maximă actualitate.

Aspirator colectare praf cu filtru 80W, Molly Lac

Este un produs modern și de actualitate comercializat de către magazinul Everin.ro. Acesta este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din România pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Magazinul Everin.ro comercializează atât produse proprii cât și produse fabricate de către alți producători renumiți în foarte multe țări ale lumii pentru calitatea excelentă a produselor lor.

În afară de aspiratoare pentru colectarea prafului, în oferta acestui magazin de unghii mai găsiți incluse în momentul de față și multe modele de lămpi de unghii moderne de tip UV sau LED, sterilizatoare de tip cuarț, lămpi de birou, freze electrice, dezinfectante profesionale, etc.

Acest model de aspirator pentru colectarea prafului are o putere foarte bună și vă garantăm eficiența lui. Este prevăzut cu un filtru special în interiorul lui, care absoarbe praful și îl împiedică să revină din nou în interiorul acestuia. Filtrul are durată mare de viață, se curăță foarte ușor și este reutilizabil.

Durata de viață a acestui produs este de aproximativ 10.000 de ore. Un astfel de aparat modern este foarte recomandat în special pentru saloanele profesionale de manichiuri moderne care au foarte mulți clienți. Praful rezultat din pilirea unghiilor este nociv atât pentru salariați cât și pentru clienți.

Freză unghii profesională 40W, 35.000 de rotații – JD500 SILVER

Este un instrument modern care vă ajută să îndepărtați în mod ușor gelul, oja sau acrilogelul de pe unghii, precum și cuticulele. De asemenea, această freză de unghii vă va ajuta să pregătiți repede și bine unghiile pentru aplicarea produselor moderne pentru manichiuri de tip gel sau de tip semipermanent.

Puterea aparatului este de 40W, are un design foarte simplu și modern. Poate atinge 35.000 de rotații / minut. Este unul din cele mai bine vândute produse de la noi din țară, în acest moment.

Produsul este format din dispozitivul de bază, un cap electric, un stand pentru mâner, o pedală pentru picior, un bit diamant pentru cuticulă și unghii.Poate fi comandat online atât de către firmele de profil cât și de către persoanele fizice care doresc să își îngrijească singure unghiile acasă.

Alte produse profesionale incluse în oferta Everin.ro

Dacă administrați unul sau mai multe saloane de manichiuri și pedichiuri va recomandăm să testați gelurile pentru construcție incluse în oferta acestui nailshop modern, ojele semipermanente și toate tipurile de soluții pregătitoare. Sunt produse foarte actuale care protejează foarte bine unghiile și le și hrănesc în mod eficient. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.