Evoqe.ro – cele mai moderne geluri pentru construcție
Tineri

Evoqe.ro – cele mai moderne geluri pentru construcție!

Spread the love

Evoqe.ro este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale de la noi din țară care comercializează produse foarte moderne pentru manichiuri și pedichiuri de tip gel sau de tip semipermanent.

Oferta de produse este cu adevărat impresionantă: peste 800 de modele de oje semipermanente, peste 150 de modele de geluri de construcție, sute de modele de decoruri pentru unghii și de tatuaje de actualitate, soluții acrilice, aparatură modernă, dezinfectante profesionale, kit-uri pentru unghii,baza unghii, etc.

Oferta este foarte potrivită pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri. Produsele pot fi însă comandate și de către persoanele fizice obișnuite care doresc să își îngrijească singure unghiile acasă.

Gel UV Construcție Pure Line Silcare – CLEAR 15 gr

Este un produs modern care are o densitate medie și proprietăți pentru auto nivelare foarte bune. Gelurile de acest tip nu se îngălbenesc, se lucrează foarte ușor cu ele și au o foarte bună flexibilitate. Aderența lor la placa unghiilor este foarte bună. Acest lucru va determina manichiuri foarte rezistente în timp. Este un produs fără acid.

Fiind un gel foarte bun pentru acoperirea unghiei, va oferi o culoare naturală unghiilor dumneavoastră și o acoperire excelentă. Termenul de valabilitate este de 12 luni începând cu momentul deschiderii.

Gel UV Construcție FSM 015, 50 ml

Este tot un gel profesional pentru construcție foarte modern. Poate fi folosit pentru modelarea oricărui tip de unghie tehnică. Uscarea acestui produs se realizează cu ajutorul lămpii UV sau LED.

Nu curge în cuticule și are proprietăți foarte bune de auto nivelare. Este unul din motivele pentru care se lucrează foarte ușor cu acest produs.

Nu este un produs de tip 3 în 1, deci va necesita aplicarea soluțiilor profesionale pentru pregătire. Și acestea pot fi cumpărate tot cu ajutorul site-ului Evoqe.ro. De asemenea, puteți folosi orice tip de soluție pregătitoare pentru acest produs. Este valabil timp de 12 luni începând cu momentul deschiderii.

Alte categorii de produse

Pentru că se apropie sărbătorile de sfârșit de an, vă recomandăm modelele de oje semipermanente profesionale comercializate de magazinul Evoqe.ro. Foarte multe dintre ele sunt foarte potrivite pentru petreceri și evenimente importante.

Sunt produse cu care selucrează foarte ușor și care au rezistență bună în timp. Vă recomandăm să studiați în mod frecvent oferta, deoarece sunt postate periodic produse de maximă actualitate. Clienții salonului dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri vor fi foarte bucuroși să descopere în salonul dumneavoastră pentru îngrijirea unghiilor, produse profesionale de mare actualitate.

De asemenea, oferta de aparatură pentru centrele de îngrijire a unghiilor este foarte convenabilă. Este vorba despre lămpi moderne UV sau LED, despre aspiratoare de praf, freze electrice, sterilizatoare de tip cuarț sau Pupinel, dezinfectante profesionale foarte eficiente, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.