Fără categorie

Anul asta, Mos Niculae ajunge la studenti cu Vegeta si mancare de la mama

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Vegeta

Vegeta, brandul ce a dat savoare mâncărurilor tradiționale gătite de către femeile din toată țara, le aduce studenților gustul preparatelor mamei, alături de amintirea momentelor de acasă. Studenția aduce, pe lângă anii frumoși plini de experiențe noi, și dorul de casă și de clipele petrecute în familie. Iar cel mai mult se resimte dorul de bunătățile gătite de mame după rețetele știute numai de ele, iar astfel a apărut tradiționalul pachet cu mâncare de la mama cu destinația „cămin studențesc”. Campania „Vegeta îți pune pe masă ce-a gătit mama acasă” vrea să le ofere studenților, fără niciun efort, mâncarea cu gust de acasă direct în cămin, pe masă.

12088250_10206475499979257_51604923922413227_n

Astfel, pe 6 decembrie, 4 microbuze Vegeta vor străbate țara plecând din patru mari orașe, Iași, Constanța, Sibiu, Craiova, pentru a aduna mâncarea gătită de mame şi a o duce proaspătă direct la studenţii bucureşteni lipsiţi de savoarea porţiilor de acasă. Începând cu 23 noiembrie, studenții trebuie doar să își sune mamele și să le transmită ce pofte culinare au, apoi să urmărească programul și traseul microbuzelor Vegeta.

Odată cu începerea campaniei „Vegeta îți pune pe masă ce-a gătit mama acasă”, a fost creat și blogul Vegeta, cu conținut dedicat tinerilor și care pe parcursul campaniei le va furniza acestora toate informațiile necesare în așteptarea microbuzelor Vegeta cu mâncarea de la mame.

Pentru că Vegeta își dorește ca tinerii să se mândrească cu pachetul primit de acasă, atât cu gustul mâncării gătite de mama, cât și cu aspectul pachetului, lansează și o competiție. Studenții sunt așteptați pe pagina de Facebook Vegeta România unde pot share-ui poze cu momentele în care se bucură în cămin de mâncărurile primite de la mama, putând câștiga săptămânal un kit modern pentru pachetul de acasă. Astfel, după sărbători, vor aduce bunătățile de la mama în genți termoizolante și în caserole și borcane speciale pe care le pot câștiga în perioada         23 noiembrie – 14 decembrie intrând în competiție.

„Vegeta a fost mereu în casele gospodinelor din România, iar mulți dintre noi am crescut cu acele rețete tradiționale gătite de mamele noastre, în care o linguriță cu Vegeta dădea gustul mâncării de care ne amintim cu drag. Prin această campanie ne dorim să fim mai aproape de tineri și să îi facem pe studenții care sunt departe de case să se bucure de gustul mâncării care le aduce aminte de clipele petrecute în familie. Pentru că ne dorim să ne adaptăm gusturilor și preferințelor tuturor generațiilor, Vegeta este prezentă pe piața din România atât în formula tradițională, cât și cu produse noi perfecte pentru preparate la îndemână mai ales pentru tineri”, a declarat Cristina Ghiurluc, Marketing Manager Podravka România.

Mai multe informații despre campania „Vegeta îți pune pe masă ce-a gătit mama acasă” pot fi urmărite pe blog.vegeta.ro și pe Facebook Vegeta România.

➡ Despre Vegeta     

Vegeta este cea mai cunoscută marcă a companiei Podravka. Baza-minune pentru mâncăruri a fost inventată în anul 1958 de Prof. Zlata Bartl şi s-a numit la început „Vegeta 40”. Vegeta este o bază de mâncăruri pudră şi reprezintă o combinaţie unică de condimente şi legume deshidratate, folosită pentru supe, gulaş, peşte, sosuri şi salate. În cei aproape 57 de ani de existenţă, Vegeta a devenit un adevărat fenomen şi un ingredient indispensabil în bucătăriile multor gospodării din Europa Centrală şi de Est, unde gospodinele şi-au dat seama că mâncarea e mai gustoasă cu Vegeta.

➡ Despre Podravka

Istoria celui mai mare producător de produse alimentare din Croaţia începe în 1934, atunci când fraţii Wolf au înfiinţat o fabrică de procesare a legumelor în oraşul Koprivnica. Din 1949, compania se numeşte Podravka, iar în prezent este una dintre cele mai puternice companii din industria mâncării în Europa Centrală şi de Est. Podravka are peste 7000 de angajaţi la nivel global, produce în patru ţări (Croaţia, Polonia, Cehia, Slovacia) şi are companii şi reprezentanţe în 20 de ţări. Podravka are două linii de business, alimentară şi farmaceutică, iar în total produce 800 de produse diferite. În România, Podravka este prezentă cu două mărci: baza pentru mâncăruri Vegeta şi conservele de peşte Eva. Primele sale produse au apărut în ţara noastră în 1991, iar în 2000, Podravka şi-a înfiinţat aici o companie proprie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *