Fără categorie

Am ținut în mână și de mână o mostră de tehnologie Hi-tech sud-coreeană: SAMSUNG S6 și SAMSUNG S6 Edge!

Spread the love

Am fost astăzi la lansarea oficială în România a celor mai așteptate smartphone-uri sud-coreene: SAMSUNG S6 și SAMSUNG S6 Edge! Lume multă, PR, reporteri, fotografi, jurnaliști, m-am revăzut cu câțiva colegi de la Realitatea, cu Vulpescu, a fost exotic. Am avut șansa să fac o fotografie cu cineva din staff-ul companiei din Coreea de Sud, mi-a spus numele dar n-am putut să-l rețin 🙂

Dar să trecem la telefoane. M-a frapat greutatea lor. Nici nu-ți vine să crezi că ții în mână telefoane. Sunt mai ușoare decât unele huse de telefon. De exemplu, S6 Edge este mai ușor decât S6. Ce m-a cucerit !? Feature-urile camerei foto. Poți filma FULL HD, QHD (2k) sau chiar 4K. Și dacă asta nu e de ajuns ai și opțiunea de slow motion pe trei moduri de captură: 2 frame-uri pe secundă, 4 frame-uri pe secundă și 8 frame-uri pe secundă. Mai există un mod foarte cool de realizat fotografii selfie 360 pe care le poți transforma în GIF-uri unicat.

Telefonul se mișcă ultra-rapid, intră în cameră în 0,7 secunde și poate filma și fotografia chiar și în condiții cu lumină slabă. Nu știu cât de rapid este în aplicații și în zona de gameplay dar nu-mi fac probleme. Testele de benchmark l-au clasat pe prima poziție cu un avans de 20% față de alte smartphone-uri. Procesorul Exynos, plăcuțele DDR4 și gama de codec-uri pentru activitățile multimedia îl fac cel mai modern smarthone în zona de captură video.

Ce m-a dezamăgit !? Paradoxal, pentru un telefon cu cele mai hi-tech dotări video, foto, rami, procesor, desgin, mă așteptam la un sunet super cool. Dar, de unde !? L-am dat la maxim și auzeam rumoarea din jurul meu chiar dacă îl țineam aproape de ureche. Întra-devăr, pentru activități multimedia nu asculți la telefon fără căști, dar la apeluri răspunzi și cred că la sunet se putea inova mai mult.

Sunet stereo sau, și mai bine pe sistem dolby surround ar fi făcut din acest telefon din aproape perfect mai mult ca perfect. Dar urmează S7 🙂 Să vedem ce va fi până atunci!

CITEȘTE ȘI:  6 motive să alegi SAMSUNG S6 EDGE!

0 gânduri despre „Am ținut în mână și de mână o mostră de tehnologie Hi-tech sud-coreeană: SAMSUNG S6 și SAMSUNG S6 Edge!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *