Fără categorie

Alice Proti – Interviu despre proiectele ASLS

Spread the love

Pe principiul „Cel mai inteligent cedeaza” un interviu pentru cei ce vor sa/l vada ca pe un interviu…Pentru restul Sarbatori fericite!

PS: FLLS nu te merita, Alice!

Reporter: Si s-a dus campania ASLS si ai iesit presedinte. Cum ti s-au parut alegerile?

Alice: Intr-adevar,  iată-ne la final, după atâtea emoţii, trăiri, experienţă şi muncă, am ajuns la rezultatul muncit. Când m-am hotărât să urmez acest drum, ştiam că nu va fi uşor; însă munca şi imaginaţia au fost principalele atu-uri ce mi-au adus succesul si sprjinul studentilor din facultate carora le multumesc pentru sustinerea lor pe aceasta cale. Campania am început-o cu sloganul : „think yes, not no”, care atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi am vrut să însemne optimism, curaj şi transparenţă. Unii dintre stundenţi m-au cunoscut în cadrul proiectelor la care am participat în ultimii 2 ani, iar alţii au avut ocazia să interacţioneze cu mine în timpul campaniei. Discuţiile avute cu ei, obiectivele comune şi dorinţa de mai bine, mi-au călauzit paşii spre reuşită.

Reporter: Am observat ca exista un grup restrans care contesta rezultatele. Pentru ca esti presedinte ASLS si ii vei reprezenta pe toti studentii de la Limbi Straine, cum raspunzi acuzatiilor de frauda si blat?

Alice: Din punctul meu de vedere, conceptul de fraudă este asociat cu corupţia, termen aflat pe ordinea de zi în scena politică românească, iar ASLS nu inseamna politica. Nemulţumiţi vor exista întotdeauna şi puţini sunt cei care au curajul de a accepta un adevăr daca nu sunt educati in acest sens. Până la proba contrarie, adevărul este „absolut”! Totul a început de la un grup de studenţi , care au încercat prin această forma să aducă o pată de culoare despre alegeri, despre mine şi nu în ultimul rând despre ASLS. Pentru fiecare candidat a existat un observator, care a urmărit veridicitatea şi corectitudinea voturilor. Precizez inca odata ca nu sunt decat invenţii şi interpretări, care nu pot fi dovedite, însă prejudiciază imaginea şi toată munca depusă de întreaga asociaţie.

Reporter: Stiu ca ai cateva proiecte pe care vrei sa le impartasesti. Detaliaza putin oferta ta pentru anul 2011

Alice: Obiectivele ASLS pe 2011 sunt urmatoarele:

1.ASLS va avea in 2011 proiecte care să promoveze, stimuleze şi realizeze o bună comunicare între studenţii FLLS şi conducerea facultăţii, proiecte dintre care spicuim: Admiterea Online, Târgul Educaţiei si  Zilele Porţilor Deschise.

2.ASLS va avea in 2011 proiecte care sa promoveze acţiunile culturale, civice şi să ofere studentilor experienţe de învățare pentru a reuşi să își evalueze dezvoltarea profesională: Training-uri orientate pe carieră, Vizite organizate la muzeele din Capitala si nu numai,  Media Session, workshop-uri si multe altele.

3.ASLS va avea in 2011 proiecte de combatere şi cunoaştere a unor probleme existente în societate : Campania de prevenire a cancerului de col uterin şi Smile.

Reporter: Cum ai sarbatorit sau cum vei sarbatori victoria?

Alice: Se spune ca orice minune ţine 3 zile, însă la mine a ţinut doar câteva ore, deoarece au apărut acuze care au stricat imaginea muncii mele şi mi-au umbrit bucuria rezultatului, insa nu mă voi lăsa afectată de aceste lucruri, pentru ca vreau să îmi urmez instinctele şi pentru că stiu ca orice clipe e pretioasa iar timpul nu stă în loc si mai devreme sau mai târziu dorinţele se vor îndeplini pentru ca am multe de demonstrat in ASLS pe perioada mandatului meu.

Reporter: Si pentru ca vin sarbatorile de iarna cu spiritul Craciunului si colinde, un mesaj pentru cei ce nu te sustin. Ce vrei sa la transmiti de sarbatori?

Alice: Am ceva special care sper sa le mearga la suflet si sa uite de orice dusmanii fara rost:

N-am fost aşa precum se spune
Şi nu sunt nici aşa cum sunt
Nu sunt decât un strop de vorbe bune,
Ce-aştept un cititor cinstit să mă răzbune
Şi să m-arate lumii cine sunt!…
” (Ion Minulescu)

Iar pentru mine, Crăciunul înseamnă mai mult decât brazi împodobiţi, refrene de colinde şi miros de cozonaci, Crăciunul este spiritul dulce al prieteniei, al împlinirilor şi al speranţelor.

Reporter: Bogdan Daradan

0 gânduri despre „Alice Proti – Interviu despre proiectele ASLS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *