Actualitate, Divertisment, IT&C, Muzica, Tineri

AKON vrea să concureze cu Bitcoin și își configurează moneda AKOIN

Spread the love

Rapper-ul Akon, câștigător Grammy, își lansa în Senegal criptomoneda Akoin. Tot el vrea să construiască un Crypto City în Senegal. Akon este și antreprenor în domeniul energiei solare. El intenționează să ofere propria criptomonedă în două săptămâni pentru a contribui la îmbunătățirea condițiilor din Africa, potrivit Page Six.

Vorbind la Festivalul Internațional de Creativitate de la Cannes din Franța, artistul de divertisment a spus unui grup că tehnologia de criptare și blockchain au putere asupra oamenilor din Africa. Le oferă acestora o criptomonedă mai sigură. Asta le permite să avanseze independent față de guvern.

Un oraș bazat pe Crypto, un loc unde să fie valorificat criptomoneda AKOIN

Akon a spus că intenționează să dezvolte un oraș care să se bazeze complet pe criptocurrency. Atât orașul cât și criptomoneda se vor numi Akoin. Cei 2.000 de acri acordați lui Akon de către președintele Senegalului vor purta titulatura de „Akon Crypto City”. Orașul va fi primul în care o criptomonedă va sta la baza tranzacțiilor.

Akon Crypto City se află la mai puțin de cinci kilometri de aeroportul internațional al țării și utilizează desene și modele inteligente ale orașului și o pânză neagră pentru afaceri zilnice. Restul informațiilor pe site-ul criptomonitor.ro 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *