Fără categorie

Afacerea ta trebuie sa faca un pas inspirat spre Un pic mai multa tehnologie!

Spread the love

Scrisoare catre viitor

„O, TU, Destine, Destine, ce ma fac eu acum cu tine. Nu stiu daca o faci intentionat sau ai ceva personal cu mine pentru ca te eclipsez cu faptul ca m-am nascut pe 23 decembrie si primesc cadouri inainte de sosirea ta langa brad, ca doar destinul vine odata cu anul, dar de data asta m-ai incurcat rau. In primul rand ai inteles textual faza cu distanta si am ratacit cam 5 ani din viata intre doua blocuri aflate la doua minute distanta. Am trecut peste. Acum nu mai am retea de cartier cu modem pe scara blocului pentru ca prezentul mi-a facut cunosinta cu o companie de viitor si cu produsele lor.

Am ramas cu bicicleta pentru ca ce n-ai inteles tu a inteles nepotul tau. Ideea e alta. Acum iti cer ceva SIMPLU. SIMPLU de tot si greu in acelasi timp. Stii ce imi doresc acum, dupa o vara de vis, o vara in care. Stii, hai sa-ti mai spun ceva. Stiu cum sa ai si tu contact cu viitorul cu fibra lor de net securizat. Am revazut-0. Era toata rosie, ca o Craciunita, NU NEVASTA lui Mos Craciun, ma refer la floare. Chiar s-a amuzat cand i-am spus ca trebuie sa-ti scriu. O vreau ACASA, o vreau pentru cateva clipe langa MINE. Pentru ca in vara asta as vrea sa o petrec mai mult cu ea pentru ca n-am avut parte de nicio vara ca doar abia ne-am cunoscut.

Poti sa vorbesti si cu ursitoarele sa nu-mi aduca nimic de ziua mea. Da, stiu, fac 32 de ani, dar mai sunt luni bune pana la ziua mea. Dar nu vreau nimic, chiar nimic de ziua mea. Pentru ca ziua mea e in fiecare zi in care o vad, o tin de mana, o privesc, imi zambeste, ii zambesc, ma las purtat de parfumul ei salbatic si o sarut cu patos, chiar daca ea de multe ori nu prea vrea 🙂 Atunci e ziua mea si se intampla de fiecare data cand ma saruta, cand o sarut, cand ne sarutam. Stiu, sunt impulsiv, agitat, inventez scenarii, ne mai amestecam ideile uneori, dar imi e atat de bine cand o vad zambind, cand o vad fericita…Poti Destinule, poti!? Stii, exact ca-n piesa interpretata de Mariah Carey…

Iti spun pe nume ca si eu sunt ca tine.  Intelept dar in curs de devenire Sunt un barbat implinit pentru ca un barbat nu se poate implini fara o familie si iti multumesc. Am o familie minunata, copii extraordinari, nepoti. Si daca tot vorbim de nepoti. Ma doare ca nu prea mai citesc carti si stau mai mult cu ochii in tablete. Si totusi, cand ii prind la mine in curte, ii chem si le citesc din cartea pe care am primit-o acum multi ani de la ea. O carte de povesti ca sa nu uit povestea noastra. Cel mai mult imi plac povestirile scrise de Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde si Arthur Conan Doyle…Iti multumesc din suflet…Tinem contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *