Fără categorie

A venit MOMENTUL sa dau la pompa, dar, inainte de asta trebuie sa o lipesc!

Spread the love

Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte de melodia asta din perioada atomic TV.

De ce vorbesc despre ea ? Pentru ca azi, intr-o superba zi caniculara de august mi s-a facut pofta de pedalat. Pregatit sa-mi scot bicicleta din balcon am constatat ca are cauciucurile putin cam moi. Soarele si perioada cat a stat odihnita in timp ce eu imi traiam povestea la Untold s-a vazut imediat. Camerele pierd aer pe undeva dar nu m-am stresat pe ca stiam ca am o pompa….

Zis si facut. Iau pompa si incep sa umflu rotile…Nimic! Ascult mai atent si imi dau seama ca se pierde aer pe undeva. Initial am crezut ca e ventilul de vina sau, mai grav, ca am cauciucul spart desi era improbabil. Cand, ce sa vezi ? Pompa mea e crapata bine!

Pompa mea arata asa. O explicatie ar fi faptul ca la ultima escapada cu bicicleta am luat o tranta usoara si am cazut chiar pe pompa dar n-am auzit sa trosneasca nimic :-??

Ce alternative aveam ? Sa cobor cu bicicleta de mana pana la cea mai apropiata vulcanizare, undeva la zece minute de mers pe jos sau, sa lipsesc pompa cu ceva. Si atunci mi-am adus aminte de discutia cu un blogger…Eram intr-un magazin si el isi cumpara niste Super Glue MOMENT.  A cumparat de 69 de lei, 10 tuburi. L-am intrebat de ce atat de multe si mi-a raspuns sec…

Mi-am cumparat de peste 50 de lei produse Moment ca să pot înscrie bonul pe www.lipesteorice.ro și să pot câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro 🙂 Te bagi si tu ?

„Poate maine, n-am nevoie de lipici MOMENTan. N-am ce sa fac cu SUper Glue in casa la ora asta…”

moment

Acum nu stiu daca m-a haterit in gand sau pe blogul lui dar se pare ca m-au ajuns vorbele lui. Si azi chiar mi-ar fi prins bine un SUPER Glue Moment. As fi lipit instant pompa si in maxim 2 minute as fi putut sa o folosesc. Sa nu faceti si voi greseala mea. Luati acum in casa Super Glue Moment pentru ca nu se stie niciodata cand vine MOMENTUL sa lipesti si tu ceva si sa n-ai ce 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *