Fără categorie

6 motive EXTERNE sa NU ratezi INTERNUL!

Spread the love

➡ De ce sa spui DA la INTERNUL?

1. Laureaţii Premiului Oscar Robert De Niro („Taurul furios”, „Scenariu pentru happy-end”) şi Anne Hathaway („Mizerabilii”, „Diavolul se îmbracă la Prada”) joacă împreună în filmul Warner Bros. Pictures.

2. Realizatoarea de film Nancy Meyers („E tare complicat!”, „Ceva, ceva tot o ieşi!”, „Benjamin, recrut fără voie”) regizează această comedie după un scenariu propriu, iar rezultatul e…demential.

3. De Niro intr-o ipostaza cum nu l-ai vazut niciodata. În „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

4. Distributia e cheia acestei comedii. Pe langa varfurile de lance mentionate anterior mai avem:  Rene Russo („Thor”), Anders Holm („Workaholics”), Andrew Rannells („Fetele”), Adam Devine („Tonul perfect”), Celia Weston („Fără reţineri”), Nat Wolff („Sub aceeaşi stea”), Linda Lavin („Cu lumea-n cap”), Zack Pearlman („The Inbetweeners”) şi Christina Scherer („Living with Uncle Charlie”).

5. Echipa din spatele camerelor alcătuită de Meyers îi include pe directorul de imagine nominalizat la Oscar Stephen Goldblatt („Prinţul mareelor”, „Culoarea sentimentelor”), scenograful nominalizat la Oscar Kristi Zea („Nonconformiştii”, „Băieţii buni”, „Jaf… la turnul mare”), editorul de film nominalizat la Oscar Robert Leighton („Oameni de onoare”, „Când Harry a cunoscut-o pe Sally”, „Chef”) şi creatoarea de costume Jacqueline Demetrio („Cealaltă femeie”, „Eu sunt Cathy”).

6. Muzica este compusă de Theodore Shapiro („Viaţa secretă a lui Walter Mitty”, „Diavolul se îmbracă la Prada”).

Warner Bros. Pictures prezintă, o producţie Waverly Films, un film de Nancy Meyers, „Internul”, în premieră din 25 septembrie la cinema. NU-L ratati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *