Fără categorie

3 mașini numai bune de condus de studente, doar dacă au bateriile impecabile!

Spread the love

Un prieten vesel tare, fan turbine, fan motoare, mi-a trimis din depărtare, ceva rânduri, vesele tare! După acest moment usor liric să trecem la acţiune! În cele ce urmează veţi cunoaşte 3 modele de maşini preferate de puştoaicele din lumea întreagă de mers la şcoală sau colegiu.

bateriiautonet-300x171

Si ce au in comun acest masini !? Lista e lunga dar sa punctam totusi cateva aspecte. Toate au baterie auto, acumulator auto, achizitionate dintr-un magazin de baterii auto cu baterii auto ieftine. Pot fi baterii auto Varta, baterii auto Rombat, baterii auto Bosch, baterii auto Banner sau alt model de baterii. Dar fara ele mașina domnișoarelor ar fi doar o piesă destul de scumpă de suport de pahare de cafea.

➡ Mini Cooper sau Mini One, tradiţionalul englez cu inimă nemţească BMW

Este maşina pentru puştoaicele care se grăbesc să ajungă de la un curs la altul sau ca să nu întârzie la teza de la mate. A devenit o apariţie destul de normală prin parcările liceelor sau prin cele ale facultăţilor, dar nu şi-a pierdut farmecul. Are talentul de a face orice fată care a mâncat multă şuncă atunci când era mică să arate mult mai sexy decât este ea în realitate. Si, e clar, o astfel de masina funcționează 🙂

➡ Citroen C3 Pluriel. Buburuză unde te duci !?!

Micul francez este pe gustul fetelor care cred că o maşină mică are preţuri de întreţinere mici. Teoretic, este o afirmaţie corectă. Practic, nu ai vrea să ştii cât costă reviziile, consumabilele sau…dacă ai spart un far în parcare 🙂

Oricum, banii de buzunar nu ajung, aşa că ,,tatiiiii, te roooooooog, dă-mi şi mie nişte bani!” sau „iubi, îmi dai şi mie nişte bănuţi că iar am parcat în staţia de autobuz cu autobuzul în preajmă. Hai că te las să-mi vezi noile accesorii…:)”

➡ Alfa Romeo Brera. Pentru Julieta din tine…

Absolut splendidă. Se potriveşte perfect cu tine şi dacă eşti brunetă, blondă sau roşcată şi te va face să fii mândră că ai o maşină care a luat premii după premii la concursurile de frumuseţe. Când o să cobori din ea, toţi băieţii se vor uita blocaţi âşi vor avea în cap numai prostii. Poate chiar şi unii profesori, deci atenţie.

-_12_-_ITALY_-_Alfa_Romeo_Brera_Milan_Design_Week_Superstudio

Pe scurt, aceste bijuterii ar fi carcase colorate fara baterii. Bateria porneste masina, alimenteaza farurile, alimenteaza radio, computer de bord, tableta, smartphone, bateria da curentul fara de care masina ta ar fi doar…statica 🙂

Si pentru ca traim in era facebook, acum e mult mai usor sa-ti gasesti bateria de care ai nevoie. Totul la doar un click distanta. Si un clip pe youtube motivational.

Pentru SuperBlog 2015

4 gânduri despre „3 mașini numai bune de condus de studente, doar dacă au bateriile impecabile!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *