Fără categorie

YO MAN, YO PARTY, YO COOL

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Până acum câțiva ani, petrecerile acasă erau nelipsite din familiile românilor. Cu ocazia zilelor onomastice, a meselor în familie sau între prieteni sau a petrecerilor de sărbători, românii preferau să petreacă într-un cadru restrâns și initim, acasă.

De dragul acelor momente, siropuri de fructe YO reinventează petrecerile acasă! Fie că alegeți o Fiesta Mexicană, Princess Party, Flower Power Party, Mafia Party, Pijama Party, Bond Party sau Geek Party, posibilitățile de a vă surprinde prietenii cu o petrecere tematică de neuitat sunt multiple.

➡ Siropurile YO – Farmecul petrecerilor de altădată

Brandul YO de siropuri de fructe este un brand austriac cu tradiție, ce are o experiență de peste 60 de ani în producția de siropuri de fructe, destinate tuturor membriilor familiei. Siropuri YO pot fi folosite în prepararea băuturilor alcoolice și non-alcoolice, fiind foarte versatile și disponibile într-o varietate de arome.

Cocktail-urile YO – șase moduri de a îți impresiona prietenii

Brand-ul de siropuri de fructe YO a selectat șase dintre cele mai consumate cocktail-uri și le-a readaptat într-o maniera proprie și au ca și ingredient principal, siropul YO. Cele șase rețete de cocktail sunt disponibile în format video, pentru a putea fi reproduse de oricine, fără să aibă prea multă experiență în bartending. Cele șase rețete de cocktail-uri YO sunt disponibile pe canalul de Yotube.

Punch-uri aromate pentru petreceri colorate

Punch-urile sunt băuturile ideale pentru petrecerile cu prietenii! Fiind ușor de preparat și de servit, aceste băuturi sunt cele mai apreciate de către persoanele tinere. Una dintre rețetele de punch-uri pe care le propune brand-ul de siropuri YO este Sherry Butter, o băutură pe bază de vin roșu, Cherry Brandy, sirop YO de fructe de pădure și suc de lămâie. Cea de-a doua rețetă de punch este Sparkling Raspberry Punch, pe bază de prosseco, sirop YO de zmeură și suc de lămâie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *