Sport

WKC, mai spectaculos decat K1, MMA, WWE la un loc! Adevaratii sportivi stiu de ce!

Spread the love

Sambata 21 aprilie 2012 , la Sala Antilopa din Bucuresti a avut loc Campionatul National de Karate WKC pentru cadeti, juniori si seniori, ce au avut loc atat la individual, cat si pe echipe. Evenimentul a fost organizat de catre Federatia Romana de Karate WKC.

Competitia a inceput la 11.00, reunind la start sportivi cu varsta peste 15 ani, de la cluburi din toata tara, care  s-au  intrecut in probele de kata (maiestrie tehnica) si kumite (lupta).

Fiind unul din cele mai importante evenimente sportive din anul 2012, la aceasta competitie a participat si karateka  ALEXANDRU GEORGE , sportiv la C.S.RAPIDBUCURESTI, sub indrumarea antrenoarei   De Jesus Mihaela. Acesta a obtinut trei medalii de aur  (kata individual, kumite shobu sanbon individual categoria 18-20 ani , -70 kg si echipe shobu ippon ) – triplu Campion National si o medalie de argint la kata echipe Goju Ryu.

La aceasta competitie, sportivii – Iorga Vlad, Botez Florin, Lambu Elena, Lambu Ioana, Sulu Iuliana, Surdu Daniela, Tamasi Andrei, Gioanca Dragos, Bulumac Dragos, Bulumac Raluca, Scanteie Alexandra, Barbalau Antonio, Papureanu George, Scutelnicu Gabriel, Miulescu Florentin  s-au clasat pe locul al I iar clubul pe locul al/II/lea. Felicitari campionilor !

0 gânduri despre „WKC, mai spectaculos decat K1, MMA, WWE la un loc! Adevaratii sportivi stiu de ce!”

  1. Clubul Rapid s-a clasat pe locul II, nu sportivii!
    Multi dintre sportivii enumerati, au iesit pe locul I atat la categoriile individuale, cat si la echipe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *