Actualitate, Social

Weekend Trends cu vibe de plaja, de mare, de soare, dar fara insolatie

Spread the love

Ceea ce urmează să vă arăt este una dintre cele mai inedite campanii din zona pharma. Ca un fel de TOP 40 de la MTV din copilăria mea, sau TOP 20 HITs de la Radio ZUKiss FM , Virgin Radio Romania sau Radio21/Europa FM/Vibe FM. Și dacă la radio apar în topul din weekend piesele care se asculta în timpul săptămânii, la #flpm sunt strânse într-un top căutările organice din Google. Tu le-ai căutat, ei ți le aduc! Cât de tare e asta! Hai să explic un pic!

 

De ce vrea lumea Transpiblock?

Pentru ca vara, multe persoane isi dau seama ca sufera de hiperhidroza. Hiperhidoza sau transpiratia excesiva reprezinta un raspuns exagerat al glandelor sudoripare avand drept consecinta o crestere a cantitatii de sudoare, peste normal. Atunci cand suntem mai stresati, cand este foarte cald afara, cand facem efort fizic intens este normal sa ne apara pe fata brobonele de sudoare, sa ni se umezeasca palmele sau talpile sau axilele. Exista insa pacienti care indiferent de starea afectiva, fie ca este iarna, fie ca este vara au in permanenta axilele sau palmele sau talpile picioarelor ude. Aici ne referim la o transpiratie excesiva, respectiv hiperhidroza, iar vara acest fenomen este si mai vizibil.

E cald afara, pielea ta are nevoie de apa termala

Apa termală este caracterizată de temperatura sa natural crescută și compoziția bogată în minerale. În funcție de structura minerală aparte a apei termale, aceasta este recomandata in sezonul estival pentru ca hidrateaza pielea si tenul, te ajuta sa scapi de stresul fizic și emoțional cauzat de canicula si de indicele de confort termic.

A venit vara, e timpul de plaja, de mare, e timpul sa evadam in Vama Veche

Acum că s-a încălzit vremea, ne gandim deja la plaja, la Soare, la Vama Veche.  Si e firesc sa cautam produse cu factor de protectie ridicat, iar Rilastil spray cu SPF 50 este unul dintre cele mai bune produse de pe piata in zona de preventie impotriva arsurilor solare. Până atunci, vă las topul integral aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *