Actualitate

Vrei 2.000 de Dolari!? Arata-ne ca stii sa joci rolul unui parlamentar pe e-parlament.ro! Vezi simulare VIDEO!

Spread the love

E-Civis lanseaza jocul on-line E-Parlament, o simulare virtuala a procesului legislativ din Parlamentul Romaniei. In cadrul acestu joc va fi organizat un concurs adresat tinerilor pana in 25 de ani, al carui premiu va fi de 2.000 USD.

Concursul se desfasoara in perioada 31 ianuarie – 1 aprilie 2011 si are ca scop acumularea a cat mai multe puncte de reputatie in cadrul jocului E-Parlament. Fiecare jucator va avea un profil si va trebui sa participe la activitatile zilnice specifice din Parlamentul Romaniei: grup parlamentar, comisie, plen si colegiu parlamentar. Pentru a participa la acest concurs trebuie sa accesati www.e-parlament.ro, sa va inscrieti si sa fiti un bun parlamentar.

Aflati mai multe informatii despre concurs accesand sectiunile Regulamentul jocului si Tutorialul.

Jocul E-Parlament nu se adreseaza doar tinerilor care pot participa la concurs, ci si altor persoane interesate sa afle mai multe despre activitatea Parlamentului Romaniei intr-un mod atractiv sau sa isi verifice cunostintele despre partide politice si diverse domenii ale comisiilor de specialitate din cadrul acestuia.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati Ana-Maria Mosneagu, Presedinte E-Civis, la telefon: 0721 678 764 sau e-mail: ana-maria@e-civis.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *