Actualitate, IT&C, Tineri

Vodafone de Black Friday nu iti ofera doar SuperViteza, iti aduce si SuperCuratenie la tine acasa sau la birou

Spread the love

De Black Friday, Vodafone România anunță „5€ Shop” prin care oferă smartphone-uri, gadgeturi, accesorii și servicii mobile și fixe la super reduceri și în super oferte disponibile și în rate de doar 5 euro/lună. Totodată, în premieră la Vodafone, clienții vor putea cumpăra electrocasnice și gadgeturi, precum aspiratoare-robot sau purificatoare de aer, în rate, împreună cu abonamentele de servicii mobile, dar și televizoare sau sistem Wi-Fi Mesh împreună cu pachetele de televiziune si internet. Ofertele sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și pe vodafone.ro, până duminică, 14 noiembrie a.c. Totodată, clienții se pot bucura de oferte exclusive, disponibile în magazinul online.

➡ Electrocasnice și gadgeturi, la 5 euro/lună

Vodafone România lansează electrocasnice și gadgeturi, în premieră, în oferta sa de Black Friday. Astfel, pentru 5 euro/lună, clienții își pot achiziționa aspiratoare-robot, purificatoare de aer, dar și trotinete electrice și gadgeturi, la încheierea unui abonament de servicii de telefonie mobilă. Astfel, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential poate fi achiziționat pentru 5 euro/lună împreună cu abonamentul RED 9 redus la 7 euro, încheiat pe o perioadă de 24 luni, la fel și robotul pentru curățarea geamurilor WiFi Tellur, dar și căștile Bluetooth Stereo Samsung Galaxy Buds 2.Trotineta electrică Xiaomi Mi Electric Scooter 1S este disponibilă pentru aceeași rată lunară, la abonamentul RED 15, redus la 13 euro, cu un avans de 49 de euro, la fel și Apple AirPods Pro cu un avans de 49 de euro la abonamentul RED 9, redus la 7 euro, în timp ce purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Pro H va putea fi achiziționat, de asemenea, în rate, cu abonamentul RED 12 redus la 10 euro și un avans de 29 de euro.

➡ Telefoane smart, la 5 euro/lună

 La Vodafone, clienții au de ales dintr-o varietate de modele de telefoane smart, disponibile în oferta de Black Friday, la toate abonamentele de servicii mobile, reduse și ele cu până la 45%, cu plata în rate lunare începând de la 5 euro. Astfel, pachetul cu smartphone Oppo A53 de 128GB, Dual SIM, 4G este disponibil pentru 5 euro/lună la achiziția abonamentului RED 9 redus la 5 euro, la fel și Huawei P40 Lite, 128GB, 4G și Samsung Galaxy A12 (2021), 64GB, Dual SIM, 4G.

➡ Internet și televiziune cu gadgeturi incluse

De Black Friday, pachetele de televiziune și Internet vin cu gadgeturi incluse, constând în televizoare, aspiratoare-robot, sisteme Wi-Fi Mesh, camere de supraveghere IP și căști wireless. Astfel, la achiziția pachetului cu 197 canale TV, Internet 500 și extraopțiunea MaxPak, utilizatorii primesc pentru 20 de euro/lună și un Smart TV Allview Full HD. De asemenea, la pachetul cu 197 canale TV + NET 500 la doar 15 euro/lună clienții pot opta pentru un sistem TP-Link Wi-Fi Mesh 3 pack sau pentru un Aspirator Robot Xiaomi MI Vacuum-Mop Essential. Nu în ultimul rând, pachetul de telviziune și Net 500 este disponibil în oferta de Black Friday a Vodafone la un cost lunar de 5 euro timp de șase luni.

Oferte exclusive pe vodafone.ro

 Vodafone a pregătit numeroase reduceri disponibile exclusiv în magazinul online, pe vodafone.ro, la abonamentele de servicii mobile, dar și super prețuri la abonamentele achitate în avans. Pentru clienții prepay noi, cartela de 10 euro este disponibilă în prima lună la doar 5 euro.

Pentru a fi la curent cu întreaga ofertă de Black Friday a Vodafone, clienții trebuie să intre pe vodafone.ro, dar și pe pagina de Facebook (www.facebook.com/vodafonero). Black Friday se derulează cu respectarea tuturor măsurilor legale de siguranță și prevenție și în magazinele fizice ale Vodafone România din întreaga țară.

➡ Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Experiența și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrate clar în cazul Covid-19 – și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *