Actualitate, Social, Tineri

Vlad Mihălăchioiu – the villa. este precum Marlon Brando în Godfather. Un loc unic

Spread the love

Vlad Mihălăchioiu are 34 de ani și a devenit antreprenor acum 5 ani. Până în prezent a construit două business-uri, unul în industria evenimentelor – the date., un brand de petreceri pop-up și bineînțeles, Romanian Business Club, un business dedicat industriei de networking. Iar ca o completare fireasca the date. s-a nascut conceptul the Villa. , un loc cu vibe eclectic, un amestec de secol XIX – XX si modernism, de picturi murale si tehnologie, un vibe intre classy si evenimente de CSR. Dar povestea pe larg in randurile care urmeaza.

➡ De la „the Date.” la „the Villa”. Pandemia te-a determinat sa faci switch-ul spre acest concept sau aveai acest plan din timp?

Vlad: Pot să spun că pandemia a grăbit puțin calibrarea la noile trend-uri din piață, dar eu aveam acest gând de prin 2019 când am simțit că e nevoie de un loc de evenimente neconvențional, undeva în centrul Capitalei și așa a apărut the villa. În crearea acestui hub alternativ pentru petrecerea timpului liber ne-am inspirat din trend-uri internaționale din orașe precum New York, Los Angeles, Tokyo, Hong Kong.

➡ Cum ai ales numele? A fost un brainstorming de echipă sau ceva spontan?

Vlad: Inițial au fost mai multe idei de nume dar ulterior mi-am dat seama că the date se continuă firesc the villa și așa povestea merge mai departe. Așa cum evenimentele noastre au știut mereu să pună amprenta prin creativitate și exuberanță, prin accesibilitate și stil, același lucru vrem să îl declinăm și aici. 

➡ Povesteste puțin despre locație. Istoria clădirii, detalii arhitecturale, amplasament.

Vlad: Locația este situată într-o vilă veche din 1890 cu o foarte multe detalii și tablouri din perioada respectivă. Vila este situată pe strada Ernest Broșteanu 7 în apropiere de Piața Romană și hotelul Sheraton.

1.The business villa

Se pot face trei evenimente simultan folosind parterul, etajul1 și aticul. În plus, pot avea loc workshop-uri sau webminarii cu o capacitate de la 5 la 40 de persoane. În fiecare lună, vor găzdui câte un eveniment CSR fără a cere taxă de închiriere.

2.The private villa

Evenimentele private se pot organiza într-un spațiu de peste 200 mp desfășurat pe 2 nivele, un atic și o curte. Se pot organiza inclusiv și cine sau brunch-uri private. Sau diverse lansări precum și zile de naștere.

3.The kids villa

Se pot organiza și multe evenimente pentru copii. În următoarele luni se vor organiza evenimente: tematice de Halloween, Educație Financiară, spectacole de magie, zile de naștere, psihologie pentru copiii etc.

4. The secret villa

Este destinat doar membrilor. Sau orice idee ai avea, aceasta se poate pune în practică.

Suprafața este împărțită în 13 camere unice dintre care: spațiu de depozitare de 100 mp, parterul 150 mp, etajul 1 150 mp, atic 200 mp, curtea 300 mp. În acest spațiu pot intra 300 de persoane în picioare sau 150 de persoane la mese și 150 de persoane în curte.

Mai multe detalii vei găsi pe site.

➡ Dacă ar fi să asociezi clădirea ta cu un titlu de film și o carte care ar fi?

Vlad: Pentru carte îmi vine firesc răspunsul. Ar fi vorba de – ,,Work 4 hours per week”- de Tim Ferriss pentru că asta simt eu că fac aici, restul e plăcere, pasiune, timp liber, iar dacă mă gândesc la un film ar fi The Squid Game și mai exact casa unde ar locui acel milionar excentric care a organizat jocul.

➡ Știu că tu ești unul dintre oamenii cheie care a pus bazele Romanian Business Club. Poți detalia conceptul?

Romanian Business Club este o comunitate de antreprenori din diferite domenii de activitate care a crescut organic în ultimii trei ani și îmi doresc același lucru în continuare, este locul unde găsești informația de care ai nevoie, furnizorii de care ai nevoie, prietenii de care ai nevoie. Aici ești conectat atât la zona de business cât și la zona de timp liber petrecut cu stil și cu originalitate.

 

➡ Ce fel de oameni targetezi pentru zona de business meeting?

Vlad: Caut oameni ca mine, ca tine, tot felul de antreprenori care au servicii, care au produse, care au idei sau concepte pe care vor să le împartă cu ceilalți, care sunt activi prin ceea ce fac și sunt pasionați de ceea ce fac.

➡ Un mesaj pentru cititori

Vlad: Mesajul meu pentru cititori este foarte simplu – Să nu renunțe niciodată la visul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *