Muzica

VIZI IMRE – Un palmares impresionant: 600 de piese in portofoliu cantate in 12 limbi straine

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Vizi Imre_concert

VIZI IMRE a devenit cunoscut dupa performanta de la Vocea României. Azi deja se poate mandri cu peste 600 de melodii, iar lucrurile interesante nu se opresc aici. Vizi poate interpreta oricare cante dintre sutele piese intr-una din cele 12 limbi pe care le cunoaste si dintre care 5 le vorbeste fluent. Face muzică de film, reclame, ține concerte live si traieste intens dar simplu. Sa-l redescoperim impreuna…

➡ Salut. In primul rand vreau sa-ti spun ca ma simt onorat pentru ca am avut sansa sa te ascult live la deschiderea Mon Paris. Tu ai descoperit muzica sau ea te-a „adoptat” pe tine?

Multumesc frumos 🙂 Eu cred ca ne-am descoperit reciproc. A fost o intalnire mai naturala decat nasterea mea 😛

Vizi Imre (1)

➡ Vocea Romaniei a fost punctul care ti-a schimbat viata, perspectivele si cariera. Cine te-a incurajat sa participi acum 4 ani de zile?

Nu m-a incurajat nimeni. Mi-a povestit o prietena (Koszika) despre intreaga experienta, ea participand la primul sezon. Pe mine m-a incantat faptul ca acum ea e implicata in trupa live care te acompaniaza pentru momentul tau si mi-a placut ideea. Am mers sa-mi incerc norocul si bine am facut. Am avut multe de invatat si am cunoscut oameni cu care am legat prietenii.

➡ Explica putin cum poti sa canti in 12 limbi straine si care sunt acelea. Lasa cititorilor un vers, refren dintr-o piesa care ti-a marcat copilaria si scrie asta in fiecare limba in care stii sa canti.

Ele arata asa: romana, maghiara, engleza, germana, italiana, spaniola, portugheza, poloneza, franceza, turca, araba si norvegiana. Vorbesc doar 5 🙂 Pe langa muzica, am alte doua pasiuni nebune: limbile straine si calatoriile. Iti dai seama ca nu trece o zi fara sa invat lucruri noi din aria asta. 

Vizi Imre-poza

„Valahogy minden napra kell egy szippantás a jóból”

„Si totusi am mevoie in fiecare zi de o picatura de bine”

„Somehow I need a little good for every day”

„Ich brauche in bischen gut für jede tag”

„E pure ho bisogno di in po di bene per ogni giorno”

➡ Dupa Marius Moga, Adda, Whats’Up, Pacha Man, Pact si Shift, ce alte featuring-uri mai ai in plan?

Oho, multe. E bine ca in Romania sunt foarte multi artisti talentati, dar nu numai. Am lucrat recent in studio cu Peppe, percutionistul din trupa live a lui Bob Marley. Apropo, eu si Bob Marley suntem nascuti in aceeasi zi, pe 6 februarie.  Featuring-urile vor fi surpriza, toate la timpul lor 🙂

➡  Si acum la final, un mesaj pentru cititori si fani.

Va multumesc din suflet pentru sustinere si sper sa ne vedem cat de curand.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *