Actualitate, Divertisment, Tineri

TIFF2022: Universul Stranger Things ajunge mai aproape de fani la CLUJ

Spread the love

Ai curaj să te plimbi prin Upside Down? Este provocarea pe care Netflix o lansează participanților ediției de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania și, bineînțeles, fanilor celebrului serial Stranger Things.

Până la finalul festivalului, pe 26 iunie, aceștia vor avea acces gratuit la 14 biciclete cu care se pot deplasa oriunde în Cluj. Practic, cei care au o acreditare în cadrul festivalului, pot închiria fără un cost adițional o bicicletă pe care o pot folosi pentru a ajunge mai repede la proiecțiile și evenimentele TIFF.

Cele 14 biciclete sunt plasate în Piața Unirii din Cluj, în cadrul unei instalații care recreează o parte din atmosfera Stranger Things. Astfel, cei care vor ajunge acolo au posibilitatea de a se fotografia și de a fi parte din una dintre scenele serialului. Instalația transpune una dintre cele mai iconice scene din Stranger Things și ilustrează cele patru personaje care urmează să intre în orașul Hawkings pe biciclete.

Ideea a pornit de la nevoia de a avea o variantă de transport alternativ pe parcursul festivalului, dar și de a oferi publicului TIFF o experiență Upside Down. Astfel, Netflix oferă participanților festivalului o opțiune verde, integrând și oportunitatea de a lua contact cu universul Stranger Things.

➡ Despre Stranger Things

Volumul 1 din Stranger Things 4 a fost lansat pe 27 mai cu episoadele 401-407, iar finalul epic al sezonului va debuta pe 1 iulie cu episoadele 408 și 409.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global Stranger Things a acumulat peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv la premiile Emmy și Grammy, premiile SAG, DGA, PGA, WGA și BAFTA, premiul Peabody, premiul AFI pentru Programul TV al anului, premiile People’s Choice, MTV Movie & TV, Teen Choice și multe altele. Această producție nominalizată de trei ori la premiul Emmy la categoria Cea mai bună dramă este una dintre cele mai urmărite de pe Netflix, sezonul 3 cumulând 582 de milioane de ore de vizionare, care l-au clasat pe locul 2 în clasamentul celor mai populare seriale în limba engleză din Top 10 de pe Netflix. Stranger Things a fost creat de Frații Duffer și este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Frații Duffer sunt producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, de Iain Paterson și Curtis Gwinn.

➡ Despre Netflix

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *