Creatii, Divertisment, Economic, Social, Tineri

Teatrul InDart iti aduce Soimul si un spectacol de mimi pentru copii

Spread the love
Teatrul InDArt s-a mutat de cateva saptamani ACASĂ, acel acasă pe care îl căutăm de mult timp și unde vom da frâu liber imaginației și creativității. Asta înseamnă mult mai multe spectacole și mai multe daruri pe care le pregătim pentru voi, de Joi până Duminică, în fiecare seară. ACASĂ are adresa COLȚEI 44 – la 3 minute de UNIVERSITATE, în spatele Spitalului Colțea. Ce spectacole avem pregatite pentru 17 februarie?

➡ Kids Mim Show – duminică, 17 februarie, ora 11:00

Într-o lume în care tehnologia predomină, Mim și Mimi, doi frați, ne dezvăluie jocurile copilăriei. Un spectacol interactiv, cu elemente de mimă, comic, plin de energie și dinamism, unde copiii sunt implicați în poveste.

ACTORI:
Alma Costin
Vasile Revnic

REGIA: Cristian Lefter/ Gina Lazăr

PRET BILET
copii – 20 lei
adult – 25 lei

Se pot achiziționa și la intrare. Rezervări: 0724.304.593

–––––-
Copiii vor sta pe locurile din față, iar părinții pe locurile din spate, pentru a permite tuturor copiilor să aiba o vizibilitate cât mai bună pe scena.

Accesul în sală se face la ora 10:30. Spectacolul începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

 

➡ Șoimul – Duminică, 17 februarie, ora 20:00

Da, credem că iubirea e frumos să o trăim și să o sărbătorim în fiecare zi a existenței noastre, iar o piesă de teatru ce răscolește emoții și ne înfățișează o poveste de dragoste ieșită din comun, este activitatea ideală pentru o seară în doi. Cumpără 1 bilet și primești unul gratis, pentru ca tu și perechea ta să vă bucurați de teatru (în limita locurilor disponibile și doar cu rezervare în prealabil la 0724.304.593 sau prin achiziționarea biletelor de la locația noastră – Colței 44 – de luni până duminică între orele 12:00-20:00).

Descriere piesă: O poveste de iubire plină de emoție și învățături între un soldat și o țigancă din Spania, anii 1800, când țara se afla în război.
O suită de povestiri despre iubire și despre dragoste ne vor transpune intr-o lume fantastica unde alegoria e ingredientul de baza. Muzica si dansul se imbina ca într-o poveste de Crăciun lăsând ca speranța și iubirea să fie singurele care contează într-o epocă de mult apusă și nu numai!

DISTRIBUȚIE: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Mihai Hurduc
Compoziție muzicală: Daniel Simion
Coregrafie: Krista Sandu
Concepția artistică: Bogdan Gagu

Bilete online pe http://bit.ly/teatrulindart prin SMS la nr-ul de telefon: 0724.304.593 sau cumpărate de la locația InDArt (Colței 44) de luni până duminică între orele 12:00-20:00.
Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi achiziționate doar de la intrare cu rezervare în prealabil.

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *