Tineri

Teatrul Excelsior iti aduce in acest an un atelier de modelare 3D

Spread the love

Teatrul EXCELSIOR organizează, în perioada 30 septembrie – 8 octombrie la Teen Fest 2017, cel mai mare și mai cool festival de teatru profesionist dedicat exclusiv tinerilor. Prin organizarea acestui festival, Teatrul Excelsior vizează crearea unor punţi între educaţie şi cultură pentru tinerii bucureşteni. TEEN-FEST le oferă adolescenţilor o alternativă la cotidian, dar şi o posibilitate de afirmare, un eveniment „viu” dedicat tinerei generaţii, care să promoveze teatrul românesc de cea mai bună calitate, în scopul de a construi, prin artele spectacolului, un spaţiu creativ şi o platformă educaţională.

Festivalul va avea pe lângă pilonul principal – spectacolele de teatru – şi alte evenimente conexe adresate tinerilor: seri de filme cu invitaţi speciali şi sesiuni de Întrebări şi Răspunsuri, ateliere de dramaturgie, fotografie şi dans contemporan, susţinute de profesionişti în domeniu, mese rotunde dedicate directorilor de licee din Bucureşti şi directorilor de teatre bucureştene, al căror repertoriu include spectacole care vizează publicul tânăr.

Despre program si spectacolele de teatru accesati site-ul evenimentului. Festivalul va avea caracter competiţional.

Cu toate că vizează adolescenţii, planul echipei Excelsior nu este unul exclusivist si sunt asteptati oameni indiferent de vârstă, la EXCELSIOR TEEN-FEST.

Si daca cuvintele mele nu au convins, poate ajuta asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *