Fără categorie

STRATEGIC RESTART – Km0 al strategiei de business, serviciu premium oferit de Creative Ideas

Spread the love

Agenția de marketing Creative Ideas lansează competiția „Strategic Restart”, dedicată tuturor persoanelor care doresc să înceapă un business, precum și antreprenorilor care au nevoie de un restart pentru business-ul lor. LOGO Strategic Restart

 „Strategic Restart” este o competiție în care agenția de marketing Creative Ideas vine în sprijinul tuturor celor care doresc să înceapă un business sau a celor care au nevoie de recomandările specialiștilor pentru a își reconsolida afacerea. În cadrul competiției „Strategic Restart”,  Creative Ideas și partenerii agenției vor oferi gratuit analize punctuale pe plan financiar, strategii de marketing și recomandări din punct de vedere al managementului.

„Strategic Restart” este o competiție ce se va derula pe parcursul a patru săptămâni (4 februarie-7 martie 2016), timp în care antreprenorii și cei care doresc să înceapă un business de la zero își vor înscrie ideile business-ului lor pe site-ul www.creativeideas.ro , completând chestionarul de înscriere din secțiunea Strategic Restart. După cele patru săptămâni de înscrieri, Creative Ideas va selecta două business-uri pentru care să ofere consultanță și implementare de strategii de marketing și promovare, în urma unor analize financiare ale business-ului.

„Ideea competiției „Strategic Restart” pornește din problemele cu care m-am confruntat de-a lungul timpului în domeniul business-ului. De aceea, am decis că ar fi util să oferim o analiză managerială și strategii de marketing bazate pe un plan financiar bine pus la punct. „Strategic Restart” este un program dezvoltat pur și simplu din dorința de a remedia anumite greșeli pe care orice antreprenor aflat la început de drum le face fără să realizeze consecințele lor în timp.” explică Oana Voicu, Director General Creative Ideas.

„Strategic Restart” este o competiție dedicată antreprenorilor, în care timp de 3 luni agenția Creative Ideas va dezvolta strategii de marketing, va sprijini antreprenorii să își dezvolte business-ul, să învețe să managerieze corect și eficient activitatea și va oferi recomandări pentru întocmirea unui plan financiar eficient. Regulamentul înscrierii în competiția „Strategic Restart” se regăsește pe site-ul www.creativeideas.ro, iar înscrierile se vor putea face începând cu data de 4 februarie 2016.

➡ Eveniment creativ 9ani

Si a fost evenimentul #9anicreativi. Multumesc partenerilor Alexandrion si Nemira ca au raspuns invitatiei creative. Multumesc Andreea Lupescu si Verlin, Cosmin Bighei si tuturor celor care au ales sa petreaca ziua de marti in Form Fusion.

Creative Ideas are expertiză în medical marketing, travel marketing, food marketing, beauty&lifestyle marketing, fashion marketing. Clienții principali ai agenției sunt: McVitie`s, HaagenDasz, Siviero Maria, Bonne Maman,  YO Sirop de fructe, Shan-shi, Finn Crisp, Laptele Maresi, Vienna Ice Coffee, suplimentele alimentare Ropharma și FarmaCore, agenția de turism Paralela 45, Coldwell Bankers, Mobello.

0 gânduri despre „STRATEGIC RESTART – Km0 al strategiei de business, serviciu premium oferit de Creative Ideas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *