Tineri

SPRING or SUMMER, yummy summer

Spread the love

Da, imi plac jocurile de cuvinte, la fel de mult pe cat imi place jocul de-a vacanța mare; sau sa organizez picnicuri cu prietenii! Căci este deja în toi perioada efervescentă a evenimentelor de street food, a festivalurilor dedicate celor mai cool burgeri, a salatelor proaspete și a iesirilor la iarba verde. Iar un sos potrivit poate să facă hamburgerul și cheeseburgerul, salata ta clasică cu legume ori cea de crudităţi, cartofii prăjiți sau copți și carnea la grătar mult mai gustoase și să le transforme în adevărate experiențe culinare.

Despre salate, burgeri și alte bunătăți

Este deja în toi perioada efervescentă a evenimentelor de street food, a festivalurilor dedicate celor mai cool burgeri, a salatelor proaspete și a picnicurilor cu prietenii. Iar un sos potrivit poate să facă hamburgerul și cheeseburgerul, salata ta clasică cu legume ori cea de crudităţi, cartofii prăjiți sau copți și carnea la grătar mult mai gustoase și să le transforme în adevărate experiențe culinare.

Ai sosul potrivit la felul de mâncare potrivit!

Căci MGC Topoloveni îți propune o gamă extrem de variată și pentru toate gusturile, de sosuri delicioase, pe care le poți savura cu salate, cu gustările tale preferate sau cu preparate la grătar. De la clasicul ketchup, fie el dulce sau iute, până la sosul de maioneză savuros și la combinații apetisante de usturoi și ierburi aromatice disponibile pe rafturile lanțurilor de hypermarket-uri, Sosurile Spring te așteaptă să le încerci.

Ușor de folosit și de luat oriunde, la casa de vacanță sau la ieșirile la grătar și la iarbă verde, cu Sosurile Spring te bucuri, în fiecare zi, de un gust îmbogățit al meselor alături de prieteni sau familie. Fie că îți plac sosurile dulci ori cele picante, cele aromate, iuți, dulci-acrișoare, fie că ești fan al celebrei paste de usturoi ori al maionezei cu chili, poți să fii sigur că ai întotdeauna la îndemână ceva delicios.

Cu Sosurile Spring ai garanția că alegi oricând un produs savuros și, în același timp, preparat cu mare grijă, căci pentru oricare dintre rețete sunt folosite cele mai proaspete ingrediente și sunt respectate cele mai înalte standarde europene de siguranță și de calitate. Pentru că știu că ești mereu pe fugă, dar vrei să te hrănești corect, producătorii Sosurilor Spring au grijă să îți ofere ingrediente fresh, de cea mai bună calitate. Gustul lor foarte plăcut și unic este dat de prospețime și de naturalețe, de ceea ce NU se adaugă preparatelor.

Dă gust și aromă personalizată preparatelor tale preferate cu Sosurile Spring și bucură-te zi de zi de experiențe culinare delicioase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *