Fără categorie

SHB5500, pentru un sunet imersiv chiar si pentru mobilul tau!

Spread the love

Casti wireless Philips SHB5500BK - 2Pentru cei ce iubesc sunetul fara distorisiuni, m-am gandit sa va vorbesc astazi despre căștile wireless Philips SHB5500, perfecte pentru a te bucura de ritmurile preferate oriunde te-ai afla. Au conectivitate Bluetooth 4.0, si pot fi conectate la orice dispozitiv portabil dotat cu această tehnologie, fiind active într-o rază de până la 15 metri.

Căștile Philips SHB5500 sunt dotate cu drivere de 32mm din neodim (Metal de culoare argintie, ai cărui compuși sunt întrebuințați în industria sticlei), fiind în acest fel capabile să redea un sunet de calitate, clar, cu un bas pronunțat.

 Pentru un confort sporit în timpul audițiilor muzicale, banda de susținere este reglabilă, iar design-ul auricular al cupelor te izolează de zgomotele ambientale, pentru a te bucura de cele mai fine detalii acustice.

Reglarea volumului muzicii se realizează intuitiv prin intermediul unor butoane tactile poziționate pe cupe. De asemenea, căștile bluetooth Philips SHB5500 permit preluarea apelurilor telefonice, în cazul în care au fost conectate la un smartphone. Dacă primești un apel în timp ce asculți muzică, cu o simplă atingere a butoanelor tactile pe una dintre cupe întrerupi melodia și preiei apelul telefonic.

Acumulatorul încorporat oferă o autonomie de până la 9 ore de audiții muzicale sau de convorbiri telefonice sau 200 de ore în stand-by. Au inclus în pachet un cablu de alimentare USB.

Si daca tot vorbim de sunet, castile sunt capabile sa redea cu fidelitate o varietate de genuri muzicale. Si pentru ca tot vorbim de muzica, o sa va las cateva trick-uri care sa va ajute sa setati corespunzator din smartphone-ul vostru zona de equalizer.

De exemplu, daca ascultati piese cu  bpm (basi per minut) mai mare de 120 e important sa setati pe mediu nivelul basilor pentru ca  vor obosi urechea. Sa pastrati si claritatea dar si sunetul stereoscopic acolo unde sistemul android va permite si telefonul suporta.

Mai mult decat atat, e important sa cautati aplicatii de tip M3mp Player cu un ranking cat mai bun si cat mai multe comentarii relevante. Cei care doar evalueaza cu un numar de stele dar n-au un feed-back relevant pot fi opinii de tip bot pentru a va induce in eroare si pentru a descarca acea aplicatie.

Daca ascultati piese cu bpm sub 80, e important sa lasati efectul de large hall pentru ca o sa aveti o senzatie holistica de tip 3d. Ca sa va ajut piesele cu cel mai mare Bpm sunt cele de tip: house,  trance, dance, disco. Acestea ajung si la 160-180.

Cele cuprinse intre 120 si 160 sunt dance dar mai light, pop.

Cele intre 100 si 120 sunt melodii de tip reggae sau chiar bluess-uri.

Dar, mai multe detalii despre toata gama de produse electronice, tablete, smartphone-uri si accesorii pe site-ul cu nume predestinat pentru a te ajuta in zona de hi-tech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.