IT&C

Samsung Galaxy A70 – Un smartphone care sta bine in buzunarul tau

Spread the love

Samsung Electronics a anunțat lansarea lui Galaxy A70, cel mai nou smartphone din seria Galaxy A. Dotat cu cele mai recente inovații Samsung, Galaxy A70 are un design elegant, display mare, cameră triplă îmbunătățită, baterie puternică și conectivitate excelentă. Telefonul este conceput pentru nativii digitali care doresc să capteze fiecare moment, să se bucure de conectivitate fără limite și să împărtășească cu ceilalți conținut divers.

Display imersiv și un design elegant

Utilizatorii de astăzi își folosesc telefoanele într-un mod mai vizibil mai activ și mai autentic – împărtășindu-și experiențele și rămânând conectați mai mult timp. Vorbim de conexiuni rapide între utlizatori atunci când specificații esențiale ale smartphone-urilor permit utilizatorilor să aibă cât mai multe interacțiuni spontane, colaborative. Acest lucru necesită evoluție. De aceea, pentru a răspunde nevoilor acestei generații, am creat noul Galaxy A70 – gândit special pentru modul în care oamenii se conectează în prezent„, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Dispunând de un display Infinity-U de 6,7 inci, care este și cel mai mare ecran din portofoliul Galaxy A, Galaxy A70 oferă o experiență completă când vine vorba de activitățile de zi cu zi. Designul elegant și ergonomic al lui Galaxy A70 și raportul de afișare de 20:9 oferă o experiență imersivă de vizionare, putând fi ținut într-o singură mână fără dificultăți. Disponibil în patru culori distincte, inclusiv Coral – culoarea anului, Blue, Black și White, Galaxy A70 dezvăluie culori uimitoare în funcție de direcția luminii și de reflecții.

Nu ratați niciun moment

Camera triplă de pe Galaxy A70 vine cu lentile pe față și pe spate de înaltă rezoluție, de 32 MP, astfel că nu veți fi nevoiți să sacrificați calitatea imaginii indiferent de locul în care vă aflați sau de momentul zilei în care faceți fotografii. Lentilele de adâncime permit reglarea profunzimii câmpului de focalizare înainte și după fotografiere, astfel încât să puteți alege unde și ce doriți să scoateți în evidență. Împreună cu obiectivul Ultra Wide 8MP, vă puteți bucura de fotografii ample, panoramice, care reflectă același unghi de vizionare ca și ochiul uman.
Scoateți ce este mai bun din fotografiile voastre cu ajutorul funcției Scene Optimizer, care poate recunoaște până la 20 de scene, îmbunătățind considerabil rezultatul final. Pe lângă aceasta, funcția de detectare a defectelor identifică micile defecte înainte să apăsați pe butonul de fotografiere, astfel că veți obține cadrul perfect de fiecare dată.

Rămâneți live mai mult timp

Galaxy A70 este echipat cu o baterie de 4,500 mAH, oferindu-vă astfel mai mult timp să vă bucurați de el, să vă conectați la internet, să împărtășiți conținut sau să vă jucați o zi întreagă. Iar cu ajutorul funcției de încărcare rapidă, de 25W, puteți reveni la activitatea voastră preferată cât de repede.

Conectați-vă imediat și în siguranță

Poziționarea intuitivă a senzorului de amprentă digitală integrat în ecran de pe Galaxy A70 înseamnă că veți controla mult mai ușor accesul la telefon, având parte o experiență ideală, fără să fiți nevoiți să încercați de mai multe ori deblocarea. Prin Samsung Pass, utilizatorii pot accesa diverse site-uri web și aplicații folosindu-se de autentificarea biometrică, ca modalitate mai ușoară și mai sigură de conectare. Această funcție este posibilă datorită Samsung Knox, platforma de securitate Samsung, menită să protejeze toate elementele componente ale telefonului. Samsung Knox vă scapă de grija protecției datelor, astfel încât să vă bucurați de telefon în voie.

Bucurați-vă de o experiență Galaxy completă

Galaxy A70 vine cu interfața One UI, care încurajează productivitatea și concentrarea. Concepută pentru a îmbunătăți experiența de utilizare de pe Samsung Galaxy, One UI e menită să ușureze interacțiunea utilizatorului cu telefonul său; de exemplu funcția One Handed Navigation permite controlul telefonului cu o singură mână. Pentru o experiență de utilizare mai confortabilă, utilizatorii pot activa funcția Night Mode, care schimbă culoarea display-ului pe timp de noapte sau pot să își limiteze timpul petrecut în diferite aplicații cu ajutorul App Timer. Pe lângă acestea, Samsung A70 include Samsung Health, Bixby și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *