tehnologie
Actualitate, Social

Răzvan Hopu│Avocat furnizează servicii juridice complete. Tu ai nevoie de ajutor?

Spread the love

Răzvan Hopu│Avocat furnizează servicii juridice complete. Acestea includ atât consultanță juridică, cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată. Echipa are competențe în materie de drept societar și comercial, de dreptul muncii, insolvență, bancar și financiar, fuziuni și achiziții, asigurări, achiziții publice, proprietate intelectuală, chestiuni fiscale.

Biroul de avocatură Răzvan Hopu și-a creat și consolidat deja o reputație pe piața serviciilor juridice din România.

Activitatea biroului se bazează pe principii solide, înțelegerea nevoilor fiecărui client și implementarea corectă a normelor legale pentru a obține soluții viabile. Astfel, cu o combinație unică de excelență juridică, gândire creativă și experiență, avocații de la Răzvan Hopu|Avocat studiază în detaliu problemele clienţilor și caută soluții practice.

De asemenea, avocații biroului sprijină clienții, colaborând cu diverși consultanți profesioniști, inclusiv contabili, consultanți de afaceri și alți experți, pentru a oferi servicii complete clienților. În plus, compania oferă servicii de asistență juridică și reprezentare în cazuri pro bono.

Răzvan Hopu, Partener Fondator al biroului: sectorul juridic îți oferă o mulțime de provocări zilnice. Interesele clientului primează, iar experiența noastră a demonstrat că suntem o echipă unită, dedicată, care pune clientul în centrul deciziilor și solutiilor pe care le implementăm.

Printre domeniile în care echipa Răzvan Hopu|Avocat și-a demonstrat deja abilitățile, obținând rezultate notabile pentru proprii clienți se regăsesc:

Litigii – Răzvan Hopu│Avocat se mândrește cu o practică consacrată în litigii și dispute, cu experiență în consilierea și reprezentarea clienților într-un spectru larg de chestiuni litigioase, inclusiv litigii comerciale și civile, de dreptul muncii, drept penal, administrativ, proprietate intelectuală, societar, asigurări, insolvență și de drept fiscal.

Biroul de avocatură a acumulat o experiență solidă în cazuri complexe, asigurând reprezentarea clienților de la judecătorii până la Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și în fața Curții Constituționale a României. Răzvan Hopu│Avocat analizează situațiile specifice clienților săi, separând în detaliu riscurile și oportunitățile, punctele forte și punctele slabe înainte de a stabili cea mai avantajoasă strategie pentru client.

Bancar & Financiar – Biroul sfătuiește în permanență băncile, instituțiile financiare, companiile, investitorii și companiile de management românești și străine cu privire la activitatea lor de zi cu zi și în toate sectoarele principale ale finanțării cu efect de pârghie și ale finanțării afacerilor. Acestea includ finanțarea achizițiilor, finanțarea proiectelor imobiliare, finanțarea proiectelor și toate tipurile de produse financiare structurate.

De asemenea, cabinetul oferă consultanţă în ceea ce privește noile modificări legislative în domeniul bancar, inclusiv cu privire la credite, debite și garanții. Experiență substanțială în litigii bancare, inclusiv privind clauze abuzive, scrisori de credit, scrisori de garanție, fraudă, cecuri și contracte de credit/acorduri de împrumut, etc.

Drept societar & comercial – Echipa de avocați asigură consultanță juridică și îi însoțește pe clienți în toate etapele tranzacției, de la planificarea strategiei, structura corporativă până la rapoartele de due diligence, negocieri, redactarea documentelor relevante, finalizarea tranzacției și alte chestiuni ulterioare încheierii tranzacției.

De asemenea, biroul oferă consultanță și asistență cu privire la activitatea de zi cu zi, inclusiv redactare, negociere și analiză pentru o mare varietate de contracte comerciale.

Dreptul muncii – Răzvan Hopu│Avocat oferă servicii de reprezentare și consultanţă atât angajaților, cât și angajatorilor, sfătuind în permanență clienții cu privire la discriminarea în muncă, contracte de muncă și declarații privind date specifice angajării, regulamente și politici interne, beneficii și pensii pentru angajați, externalizarea personalului, transferul angajaţilor, compensații, desfășurarea investigațiilor și soluționarea disputelor, prin negociere sau în fața instanțelor de judecată.

De asemenea, oferă consultanţă în chestiuni legate de asigurările sociale, de sănătate și de siguranța la locul de muncă.

Proprietate intelectuală – Cabinetul oferă servicii de consultanță juridică într-o gamă variată de aspecte, inclusiv în procesul de înregistrare a mărcilor, a brevetelor, modelelor, transferurilor de proprietate intelectuală, precum și în ceea ce privește drepturile de autor.

Răzvan Hopu│Avocat asigură asistența și reprezentarea atât în etapele de negociere, cât și în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci sau instanțelor de judecată, în litigii complexe privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală împotriva încălcărilor, contrafacerii, deturnării și concurenței neloiale.

Serviciile acoperite includ, de asemenea, redactarea și negocierea tranzacțiilor, licențelor, contractelor de vânzare și utilizare a drepturilor de proprietate intelectuală.

Gama completă de servicii și informații despre echipa de profesioniști a biroului de avocatură Răzvan Hopu│Avocat sunt disponibile pe www.hopu.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *