Actualitate, Economic, IT&C, Tineri

PRIME ROMANIA LANSEAZA CEVA PE ORBITA COMUNICARII. NU E NICIO PACALEALA DE 1 APRILIE!

Spread the love

Am primit asta de la Mihnea Pana si am zis sa va arat si voua:

,,PRIME Romania va invita la evenimentul de lansare a revistei PR Forward numarul 11: Lansarea ta in Comunicare. Pe 1 aprilie 2019, puneti-va centurile si haideti sa pornim intr-o calatorie prin universul Comuncarii, incepand cu ora 18:00, la Palatul Universul – Mezanin (Actor Ion Brezoianu 23-25).

 Ajunsi la numarul 11, ne-am lasat inspirati de lansarea navetei Apollo 11, prima naveta ajunsa pe Luna. Am decis sa ne axam pe procesul de constructie a unei idei, de la schita sa pana la punerea ei in practica. Astfel, aratam secretele unei „aselenizari” de succes in domeniu. Bazandu-ne pe acest concept, am invitat la eveniment oameni care sa ne povesteasca despre „lansarea” lor in domeniu si despre traiectoria pe care a avut-o cariera lor pana in prezent. De la activitatea de PR, la munca in Publicitate si pana la cariera de vlogger sau blogger, invitatii nostri sunt pregatiti sa impartaseasca din experientele lor inedite.

Printre persoanele care au urcat la bordul navetei noastre se numara Raluca Zamfir, care ne va dezvalui secretele din spatele unor campanii de succes si ne va vorbi despre „viata in agentie”. De asemenea, Sabina Baciu ni se alatura in calatorie, pentru a ne povesti cum poti imbina Comunicarea cu taramul cultural si sa obtii rezultate spectaculoase. Universul Instagram ii revine lui Adrian Dan, care ne va povesti despre strategia din spatele unui content de calitate. YouTube-ul este o lume complexa, unde gasesti tot ce ti-ai putea imagina si chiar mai mult. Despre cum sa supravietuiesti intr-o asemenea lume, vorbim cu Horia Sarghi (Zaiafet).

Cine credea ca elementele traditionale romanesti nu se mai incadreaza in tabloul actual al modei, s-a inselat: Antonia Negrau este cea care a contrazis acest mit, dand nastere proiectului „Aceeasi Marie”, despre care ne va povesti chiar ea la eveniment. Nu in cele din urma, Cristian Florea ne va spune povestea din spatele unui blog reusit si ce l-a determinat sa ramana fidel proiectului sau, in ciuda noilor mijloace de a crea continut si de a-ti crea o comunitate. Revista va fi disponibila online, incepand cu data de 1 aprilie 2019, la linkul prfwd.primeromania.ro.

Cum participi?

Pentru a te inscrie la eveniment, trebuie sa trimiti un mail la adresa prfwd@primeromania.ro,  in care sa precizezi numele complet si numarul de telefon. Invitatii vor avea parte de numeroase surprize, pe care le-am pregatit alaturi de partenerii nostri. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Pentru lansarea numarului 11 al revistei PR Forward am fost sustinuti de urmatorii sponsori: Palatul Universul – Mezanin, TipoMedia, PepsiCo, Coolori.ro, AWAKE, Popsockets, Yankee Candle, SPrint Box, Party Center, Ethic Wine, Curtea Veche Publishing, Caricaturalia, Artmaniacs, Clever, precum si de urmatorii parteneri media: inOras.ro, Live PR, IQads, IQool, Advertising4u, Re-star.ro, Ze List, Iubesc Studentia, PRwave, Stiri ONG, vinsieu.ro, Going Out, probucuresti.ro, Bucharest-Guide.ro.

Despre PR Forward

Revista PR Forward este unul dintre proiectele PRIME Romania, de organizarea caruia se ocupa departamentul de PR. In paginile revistei se regasesc interviuri cu specialisti in PR, Advertising sau Comunicare (bloggeri, vloggeri, etc.), precum si articole proprii axate pe studii de caz ale unor campanii reusite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *