Muzica

Premieră mondială la București: Jose Carreras, Lara Fabian și Gheorghe Zamfir – vineri, 15 septembrie 2023

Spread the love

Un eveniment extraordinar este pe cale să încânte sufletele iubitorilor de muzică din întreaga lume, aducând în prim-plan trei nume de referință în industria muzicală: Jose Carreras, Lara Fabian și Gheorghe Zamfir. Acești mari artiști se vor reuni pentru a sărbători geniul mondial al naiului, Gheorghe Zamfir, într-un spectacol de neuitat care promite să fie o experiență unică și magică în același timp.

Evenimentul se va desfășura la Stadionul Arcul de Triumf,, acest spațiu primitor și frumos va deveni martorul unui regal muzical de excepție în care vocile mariilor artiști se vor împleti cu sunetul fermecător al naiului, aducând melodiile etern iubite în inimile tuturor generațiilor.

Concertul va oferi o selecție impresionantă de melodii, printre care se numără „Volare,” „Je t’aime,” „Lonely Shepherd,” „Adagio,” „Moon River,” „Caruso,” „Amigos para siempre,” precum și arii din opere celebre. Toate acestea vor fi interpretate de cei trei titani ai muzicii, aducând emoții și bucurie în sufletele audienței.

Pentru a face acest eveniment și mai memorabil, Orchestra Simfonică București, sub bagheta alternativă a dirijorilor David Gimenez, Daniel Jinga și Giora Linenberg, va asigura acompaniamentul soliștilor. Pe scenă vor performa și alți artiști talentați, precum Laura Bretan, care a uimit lumea acum 7 ani în finala America’s Got Talent și a crescut de atunci ca interpret, precum și excepționala soprană de nivel internațional Alexandra Coman, alături de soprana Rodica Anghelescu, tenorul Alin Stoica și baritonul Mihai Dogotari, toți contribuind la un spectacol muzical cu adevărat grandios. Naistele Daniela Ioana Ghiță și Cornelia Tihon vor aduce sunetul magic al naiului pe scena acestui eveniment impresionant.

 

Evenimentul va fi îmbogățit și cu momente multimedia din arhiva personală a maestrului Zamfir și cu mesaje speciale aduse de mari personalități internaționale. Toate acestea vor fi magistral integrate într-un spectacol inedit, sub îndrumarea regizorului Claudiu Stan și a celebrului actor Sorin Francu, cu sprijinul profesioniștilor în scenotehnică și videotehnică de la Arena Events.

 

Gheorghe Zamfir, cunoscut drept „Maestrul Naiului,” este unul dintre cei mai mari nași din toate timpurile. El a adus naiul în atenția lumii, obținând un succes internațional remarcabil. Albumelor sale extraordinare au cucerit inimile ascultătorilor de pretutindeni, iar interpretările sale au fost aclamate în țări precum Canada, Australia și Marea Britanie. Maestrul Zamfir a revoluționat muzica naiului, aducând-o în fața unui public modern și diversificând repertoriul acestui instrument minunat.

Pe parcursul carierei sale, Gheorghe Zamfir a colaborat cu mari artiști contemporani și a impresionat publicul din întreaga lume prin talentul său și pasiunea pentru muzică. El a interpretat alături de nume celebre precum Nana Mouskouri, Andrea Bocelli, André Rieu și mulți alții, aducând nuanțe magice în interpretarea lor de excepție.

 

Evenimentul de pe 15 septembrie 2023 promite să fie o seară unică în lumea culturală și artistică. Talentele și pasiunea artiștilor vor crea momente magice care vor rămâne întipărite în memorie și în sufletele tuturor celor prezenți. Este o ocazie extraordinară de a sărbători un maestru al muzicii, Gheorghe Zamfir, care a adus naiul în inimile noastre și a răspândit frumusețea muzicii în întreaga lume.

Așadar, vă invităm cu bucurie să faceți parte din această premieră mondială la București, să vă alăturați sărbătoririi geniului mondial al naiului și să vă lăsați purtați pe aripi muzicale spre un univers de frumusețe și emoție. José Carreras, Lara Fabian și Gheorghe Zamfir vă așteaptă cu brațele deschise, iar această seară va rămâne cu siguranță o amintire de neuitat în istoria culturală a României.,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *