Actualitate, Tineri

Premieră în România: DR.K introduce în clinicile sale injecțiile cu Alluzience, cea mai inovativă formă de toxină botulinică pentru eliminarea ridurilor de expresie

Spread the love

Dr. Alexandru Karkhi a prezentat în cadrul unui workshop la clinica sa DR.K din zona Dorobanți ultimele inovații în zona de estetică facială. A oferit informații celor interesați despre injecțiile cu Alluzience, o premieră în România atunci când vorbim de tratamentele anti-aging sau de corectare a liniilor feței, pomeților sau buzelor.

,,Injecțiile cu botox pentru eliminarea ridurilor de expresie sau pentru a corecta diferite imperfecțiuni ale tenului, pomeților și buzelor se folosesc de zeci de ani în estetica facială. Doar că până acum se folosea un tip de botox pudră care trebuia calibrat cu precizie.

Din fericire, Alluzience este diferit. Spre deosebire de formulele și serurile de până acum care aveau nevoie de diluare cu clorură de sodiu și un dozaj extrem de fin pentru rezultate corecte, Alluzience oferă precizie și siguranță prin eliminarea necesității calculelor de dozare pentru că vine într-o formă lichidă gata preparată. În plus structura moleculară a produsului nu include proteine umane sau de origine animală cum ar fi albumina serică sau lactoza”, a explicat DR.K.

➡ Cum funcționează Alluzience?

Injecțiile care folosesc Alluzience pentru a corecta ridurile de expresie sau alte imperfecțiuni funcționează pe un principiu foarte simplu. Acolo unde intră în contact cu suprafața afectată de riduri sau alte probleme inestetice, Alluzience ajută prin inhibarea contracției mușchilor vizați, prin blocarea transportului neurotransmitățorului de acetilcolină prin intermediul joncțiunii neuromusculare situată între capătul nervos și fibra musculară. Practic Alluzience relaxează eficient mușchii faciali și diminuează aspectul liniilor și ridurilor.

,,Un alt aspect revoluționar la Alluzience este modul în care substanța se metabolizează la nivelul pielii din zona feței. Spre deosebire de alte mărci standard care conțin derivate din toxină botulinică în diferite concentrații și care își fac vizibil efectul într-un interval de 7 până la 14 zile, Alluzience începe să-și facă vizibil efectul încă de la 24 de ore după injectare. Rezultatele durează de obicei până la 6 luni, depășind longevitatea altor toxine botulinice care durează de obicei între trei până la patru luni. Este important de reținut că injecțiile Alluzience trebuie administrate de profesioniști cu experiență, de aceea recomand persoanele interesate să apeleze la clinicile DR.K, pentru că aici o să găsiți acest produs inovativ”, a explicat Dr. Alexandru Karkhi.

Evenimentul a fost suștinut de Parmafood, Jurnalul de Estetică, Rilastil, Serena și Daskalides Chocolatier.  Pentru programări sau detalii despre tratamentele cu Alluzience puteți accesa site-ul https://www.clinicadrk.com.

Cine este Dr. Alexandru Karkhi

Dr. Alexandru Karkhi și-a început activitatea în 2012 când a finalizat studiile de specialitate la UMF Carol Davila București. Și-a dezvoltat competențele și abilitățile în chirurgia implantelor orale, iar ulterior s-a îndreptat către estetica facială prin Specializarea de Chirurgie Maxilo-Facială.

Are numeroase distincții medicale si este membru de onoare în cele mai importante organizatii medicale internationale: The American Academy of Anti-Aging Medicine (A4M), American Academy of Cosmetic Dentistry si Academy of Osseointegration (AO), toate cu sediul in Statele Unite, World Society of Interdisciplinary Anti Aging Medicine (WOSIAM) cu sediul in Franta, European Society of Cosmetic & Aesthetic Dermatology ESCAD cu sediul in Italia.

În prezent Dr. Alex Karkhi este recunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus în estetica facială. La clinicile sale creează noi tratamente care vizează eliminarea și netezirea ridurilor faciale, re-volumizarea facială, îmbunătățirea nuanței și culorii pielii, redobândirea elasticității și texturii pielii, eliminarea acneei sau întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii, totul prin tehnici moderne și cu ajutorul unor tehnologii si proceduri NECHIRURGICALE.

În 2017 DR. Alex Karkhi a creat și deschis „CLINICA DR.K Aesthetics Medical Center” în Dorobanți, București, Romania;

În 2019 DR. Alex Karkhi a creat și deschis „CLINICA DR.K Saigon” în Ho Chi Minh City, Vietnam;

În 2022 a deschis o clinică specializată în tratamente inovatoare în Marea Britanie – „CLINICA DR.K London” ;

În 2022 a deschis o a doua locație în România, ‘CLINICA DR.K Pipera’;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *