Divertisment, Tineri

Octopus.EAT Greek – Scoate grecul din tine direct din mare, cu furca lui Poseidon

Spread the love

Am descoperit recent restaurantul mediteranean Octopus.Eat Greek și vreau să vă povestesc și vouă ce m-a surprins.În primul rând este un loc în care te simți ca în vacanță, o vacanță liniștită și relaxată, de vară, indiferent de anotimpul în care îl vizitezi.

În al doilea rând, este foarte accesibil, nu m-am așteptat să găsesc preparate de fel principal în jur de 15 – 35 lei precum dovlecei pane cu sos tzatziki, salată Halloumi, pastele cu ton sau creveți cu paprika în unt. Totate fiind delicioase iar prețurile foarte prietenoase, mai ales că este un restaurant pe Sos Nord-ului, zonă renumită pentru restaurante exclusiviste, cu prețuri peste medie.

Terasa este și ea un element cheie al acestui restaurant fiind spațioasă și liniștită, cu view direct către Lacul Herăstrău.

Despre chef-ul bucătar Cristi Neacsu, vă pot spune că are o experiență internațională, ocupând în trecut poziția de sous chef în cadrul restaurantului aflat în incinta Hilton – Dunkeld House Hotel din Scoția si este totodată absolvent al The Cook School of Scotland.

Pentru rezervări și alte informații puteți suna la numărul de telefon 0735 100 400 sau accesa pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *