Atelier de Idei

O experienta desavarsita la cinema – Fine dinning and exclusive ambient

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Când ai fost ultima dată la un cooking session? Sau când ai avut parte de o degustare de vin alături de un Chef renumit? Rețeta unei seri reușite se poate defini în trei cuvinte: Cinema City VIP. Pe 23 noiembrie, poţi să traieşti o experienţă specială alegând Cinema City VIP ParkLake – live cooking show, cină și film. Chef Andrea Di Gangi a pregătit o rețetă specială, iar renumita jurnalistă Cristina Bazavan este invitatul special al evenimentului.

Experienţa va fi completată de vinul AVINCIS, un vin românesc premium, cu tradiţie, care va acompania de minune preparatele savuroase de care ai parte la Cinema City VIP. Seara se va încheia pe fotoliile ajustabile şi confortabile de la VIP, iar pentru o relaxare perfectă poţi urmări două dintre cele mai noi proiecţii:

Crima din Orient Express” – ecranizarea celui mai bine vândut roman al Agathei Christie, povestea ce începe ca o călătorie interesantă cu trenul prin Europa, dar se transformă rapid în cea mai misterioasă, plină de suspans și palpitantă poveste spusă vreodată.

Mame bune şi nebune 2” – o comedie savuroasă care urmărește povestea a trei mame subapreciate care se luptă să facă față stresului şi provocării plănuirii vacanţei perfecte de sărbători.

Alege-ţi acum fotoliul VIP şi nu uita să ajungi cu 1 oră înainte de începerea filmului ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *