IT&C

Noua galaxie GALAXY A a Universului Samsung – A50 si A30

Spread the love

Samsung Electronics a prezentat noua serie Galaxy A, două noi smartphone-uri, care încorporează inovațiile recente din industrie chiar și în portofoliul de smartphone-uri mid-range. Galaxy A50 și A30 aduc îmbunătățiri în ceea ce privește specificațiile esențiale, care contează cel mai mult pentru utilizatori, experiența imersivă de vizionare, performanță îndelungată și cameră care suprinde.

➡ Ce stiu noile telefoane GALAXY A

„Ne-am luat angajamentul să oferim progrese semnificative utilizatorilor pentru o experiență mobilă mai bună, iar inovația începe cu noua serie Galaxy A. Oamenii schimbă modul în care se conectează, iar smartphone-urile lor trebuie să țină pasul. Noua serie Galaxy A aduce îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește specificațiile esențiale care vin în ajutorul acestor interacțiuni, cu diferite opțiuni care să răspundă nevoilor lor în continuă schimbare”, declară DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

➡ Galaxy A50

Galaxy A50 vă permite să realizați și să trimiteți mai departe fotografiile într-un mod revoluționar, cu camera triplă, concepută pentru a reproduce cu exactitate ochiul uman.
• Surprindeți întreaga scenă cu ajutorul lentilelor Ultra Wide. Împreună cu funcția „Intelligent switch”, camera poate identifica și recomanda când să utilizați modul Wide Shot.
• Camera principală de 25 MP face fotografii vii, chiar și în lumină naturală puternică. În întuneric, lentilele inovatoare asigură aceleași fotografii clare prin detectarea unei surse de lumină și reducerea zgomotului. În combinație cu lentilele de adâncime, camera oferă experiența Live Focus, permițându-vă să alegeți exact unde să accentuați.
• Camera AI vă ajută să surprindeți cea mai bună scenă, datorită funcției Scene Optimizer, care recunoaște și optimizează 20 de scene și funcția Flaw Detection, care se asigură că veți obține portretul perfect de fiecare dată. Bixby Vision folosește camera, dar și inteligența artificială, astfel încât puteți face cumpărături online, să traduceți texte și să găsiți orice informație aveți nevoie.
• Faceți portrete mai bune folosind în camera de selfie funcția Selfie Focus care blurează detaliile din fundal.

Echipat cu senzor de amprentă în ecran, A50 oferă o deblocare intuitivă fără ca aderența să fie modificată. A50 vine într-un design confortabil, subțire, în formă curbată, disponibil în patru noi opțiuni de culoare: Black, White, Blue și Coral.

➡ Galaxy A30

Galaxy A30 este construit pentru cei care se află în mișcare tot timpul, fiind dotat cu o baterie puternică, de 4.000 mAh și cu încărcare rapidă. Ecranul Super AMOLED Infinity-U de 6.4″ oferă o experiență imersivă, ideală pentru jocuri, vizionarea de clipuri video, multi-tasking și navigare – în așa fel încât nu veți rata niciun moment important chiar dacă sunteți în mișcare. Creat pentru o experiență mobilă fără cusur, A30 deține specificații avansate ale camerei, cum ar fi o cameră duală, inclusiv lentile Ultra Wide, precum și senzor de amprentă situat lângă camera din spate, dar și funcție de deblocare cu privirea – Face Unlock.

A50/ A30

Ecran Dimensiune / Rezoluție 6.4-inch FHD+ (1080×2340) Super AMOLED 6.4-inch FHD+ (1080×2340) Super AMOLED
Infinity Display Infinity-U Infinity-U
Dimensiune 158.5 x 74.7 x 7.7mm 158.5 x 74.7 x 7.7mm
Design 3D Glasstic 3D Glasstic
Procesor Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz Dual 1.8GHz + Hexa 1.6GHz
Camera Frontală 25MP FF (F2.0) 16P FF (F2.0)
Principală 25MP AF (F1.7) + 5MP FF (F2.2) + 8MP FF (F2.2) 16MP (F1.7) + 5MP (F2.2)
Memorie 4 GB RAM
128 GB Memorie internă
Până la 512 GB Micro SD 3 / 4 GB RAM
32 / 64 GB Memorie internă
Pănă la 512 GB Micro SD
Baterie 4,000 mAh 4,000 mAh
Alte specificații On-Screen Fingerprint, Încărcare rapidă, Samsung Pay2, Bixby Vision, Bixby Voice, Bixby Home, Bixby Reminder Fingerprint, Încărcare rapidă, Samsung Pay2, Bixby Home, Bixby Reminder3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *