casa-securizata
Actualitate

Modalitati accesibile prin care iti poti securiza casa

Spread the love

Sistemele de securitate de ultima generatie pentru protectia casei si a bunurilor tale nu sunt singura ta optiune. Chiar daca ai un buget amplu pentru protectia locuintei, nu ar trebui sa treci cu vederea urmatoarele modalitati simple care te pot ajuta sa pastrezi in siguranta interiorul casei tale. Iata care sunt principalele masuri antiefractie pe care le poti implementa imediat cu un buget redus:

Asigura-te ca incui usile si inchizi bine ferestrele

Statisticile referitoare la intrarea prin efractie indica faptul ca multi infractori sunt in cautarea unor tinte usoare. Majoritatea furturilor au loc in timpul zilei (intre orele 10:00 – 15:00) si de obicei sunt finalizate in 8-10 minute. 34% din hoti intra pe usa din fata iar 23% reusesc sa intre pe fereasta in cazul locuintelor de la etajele inferioare. Acelasi lucru este valabil si pentru case sau vile. Inchide usile si ferestrele bine de fiecare data cand pleci de acasa.

Investeste in incuietori mai bune

Daca a trecut ceva timp de cand ai schimbat incuietorile, ar trebui sa iei masuri. Este posibil ca sistemul de blocare sa fie deteriorat sau cheia ta sa fi ajuns pe maini gresite in toti acesti ani. Astazi exista foarte multe sisteme de blocare, nu foarte costisitoare, care iti asigura o inchidere eficienta a usii si ferestrelor.

Investeste intr-un seif certificat antiefractie

Poti alege de aici https://www.safemag.ro/seifuri-certificate-antiefractie un seif care iti protejeaza obiectele de valoare si documentele importante impotriva efractiei. Ai parte doar de beneficii daca iti asiguri locuinta din toate punctele de vedere, iar un seif iti garanteaza protectia bunurilor pentru o perioada lunga de timp. In plus, poti alege un seif incastrabil in perete pentru a-l tine departe de ochii curiosilor.

Iluminat cu senzor de miscare

Daca locuiesti la curte, poti instala senzori de lumina atat pentru exterior cat si pentru interior. Poti transforma luminile obisnuite in lumini cu senzori de miscare, trecand la becuri sensibile la miscare sau achizitionand un adaptor de detectare a miscarii. In curte, acestea pot lumina chiar si cel mai intunecat colt in momentul in care cineva iti incalca proprietatea, iar in interiorul casei va fi imposibil ca cineva sa se miste nedetectat. Luminile aprinse vor descuraja hotii iar casa ta va fi protejata.

Protectie impotriva focului

Este important sa iti protejezi obiectele de valoare si impotriva incendiilor, nu numai impotriva furtului. Pentru a face asta, este necesar sa achizitionezi de aici https://www.safemag.ro/seifuri-si-casete-antifoc un seif antifoc in care poti pastra in siguranta bijuterii, acte importante sau dispozitive media.

Aceste masuri de siguranta te ajuta sa protejezi obiectele valoroase din casa ta fara sa investesti foarte multi bani in sisteme de protectie de ultima generatie. Daca bugetul iti permite, pot instala si un sistem de securitate cu camere de luat vederi. Pe langa faptul ca o camera video ii va descuraja pe cei care intentioneaza sa intre ilegal in locuinta, in cazul in care are loc o intrare prin efractie iti va fi mult mai usor sa identifici infractorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *