Fără categorie

MOBIfest 2016 te asteapta! Mai ai DOAR 7 zile pana mai poti sa iti arati talentul si creativitatea!

Spread the love

Premiile Mobile Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite aplicatii si campanii din mediul mobile, realizate in Romania, in ultimul an. Proiectele mai pot fi inscrise in competitie  pana pe 24 martie 2016.

Facebook-Awards

Jurizarea proiectelor inscrise revine unui grup format din experti in mobile marketing si persoane din agentii. Aceasta va avea loc in perioada 25 martie – 7 aprilie 2016.

Acesta va lua in calcul urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, insa in aprecierea proiectelor va conta foarte mult si experienta generala oferita de acestea.

In cazul in care unul dintre jurati a fost sau este implicat in dezvoltarea unui proiect inscris sau face parte din organizatia care l-a dezvoltat, persoana in cauza nu va aprecia categoria respectiva.

Criteriile de preselectie si jurizare pot fi modificate pe parcurs, in functie de cazurile speciale intalnite. Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la office@evensys.ro

Un proiect nu poate fi inscris in cadrul mai multor categorii. De asemenea, proiectele care au fost inscrise in cadrul editiei precedente nu pot fi inscrise anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.