Atelier de Idei, IT&C, Tineri

Lenovo™ și Qualcomm® prezintă Project Limitless – primul PC 5G din lume

Spread the love

Project Limitless este rezultatul unei lungi colaborări între Lenovo și Qualcomm pentru dezvoltarea unei noi clase de PC-uri cu 5G, conectate în permanență și dezvoltate pentru experiențe mai smart. Parteneriatul și noul procesor Snapdragon™ 8cx 5G vor oferi noi experiențe, atât pentru utilizatorii finali, cât și pentru companii.

Prezentat la târgul de tehnologie COMPUTEX, acest laptop Lenovo ultraportabil este primul dispozitiv de acest fel cu modem Qualcomm Snapdragon X55 5G, capabil să se conecteze la o rețea super rapidă 5G. Tranziția de la 3G la 4G LTE a transformat deja modul în care oamenii folosesc smartphone-urile; de asemenea, Lenovo vede potențialul de creștere imens al 5G, oferind moduri de calcul mai inteligente și moderne prin PC-uri mereu conectate, precum și prin conexiuni și partajare mai rapide.

„La Lenovo, nu inovăm doar de dragul tehnologiei. Tot ce facem este pentru a îmbunătăți experiența oamenilor”, a declarat Johnson Jia, vicepreședinte senior și Director General, Consumer Business of Intelligent Devices Group, Lenovo. „Cu tehnologie 5G reală într-un PC, totul este despre satisfacerea nevoii utilizatorului pentru viteză: transfer de fișiere mai rapid, streaming în 4K, 8K și chiar AR/VR; conversații video mai rapide și de calitate superioară; chiar refresh mai rapid al ecranului în cazul gaming-ului. Când spunem conexiune fără limite, ne referim la faptul că utilizatorii de PC-uri 5G din întreaga lume vor economisi timp, vor rămâne productivi sau se vor bucura de divertisment online aproape oriunde, în orice moment.”

Snapdragon 8cx, cel mai puternic procesor Snapdragon de până acum, oferă experiențe imersive și va răspunde nevoilor utilizatorilor mobili oferindu-le viteze de date multi-gigabit, o durată lungă de viață a bateriei, aplicații enterprise, funcții complexe de securitate – chiar și integrate în dispozitivele slim, inclusiv în laptopuri. Cu Project Limitless, utilizatorii multi-tasking și nativii digitali vor beneficia de nivelul de mobilitate oferit de un smartphone, fără nevoile unei conexiuni WiFi sau hotspot, bucurându-se de experiențele de utilizare oferite de un PC.

Project Limitless permite traducerea în timp real a conversațiilor la distanță între utilizatorii englezi și colegii lor chinezi, vorbitori de mandarină. De asemenea, permite colaborarea studenților la cinematografie care lucrează online la montajul în timp real a unei filmări și apoi încarcă materialul final aproape instantaneu. Laptopul ultraportabil 5G de la Lenovo2, asociat cu latența scăzută Snapdragon 8cx și performanțe superiorare este dezvotat pentru a face posibile aceste lucruri.

LENOVO este o marcă înregistrată a Lenovo. QUALCOMM și SNAPDRAGON sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Ale nume de companii, produse și servicii pot fi mărci comerciale ale altora și sunt proprietatea respectivilor deținători. ©2019, Lenovo Group Limited.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 50 mld. USD, cu 57000 de angajați, prezentă în 180 de piețe. Cu focus pe livrarea de tehnologii mai smart pentru toți utilizatorii, compania dezvoltă tehnologii care schimbă lumea, creând o societate digitală inclusivă, de încredere și sustenabilă. Prin crearea și dezvoltarea celui mai complet portofoliu de dispozitive și infrastructură smart, Lenovo susține, prin Intelligent Transformation, experiențe mai bune și oportunități pentru miloane de utilizatori din întreaga lume. Pentru mai mute detalii, vizitați www.lenovo.com, conectați-vă cu noi pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo și citiți cele mai noi informații pe Storyhub.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.