Fără categorie

ICEE FEST 2015, locul unde te intalnesti dintr-un foc cu granzi din presa internationala!

Spread the love

Cum arata ICEE FEST in 2013? De ce vorbesc de 2013? Pentru ca astazi este 13 si am vrut sa ma joc putin cu numerele. Arata asa.

The Huffington Post, The New York Times, Le Figaro, El Pais şi VICE sunt doar câțiva dintre giganții din domeniul jurnalismului și publishingului care vor fi reprezentați la ICEEfest 2015, cel mai mare festival din Europa Centrală şi de Est dedicat internetului, care va avea loc pe 11 și 12 iunie 2015 la Grand Cinema & More.

În prima zi, 11 iunie, de la ora 09:15, în cadrul sesiunii ”Quality content in the digital age” (“Conţinut de calitate în Era digitală”), vor vorbi Koda Wang, COO al The Huffington Post, și Jean-Christophe Demarta, vice-president – Global Advertising al The New York Times.

Cei care lucrează în domeniul contentului (jurnalism, strategie, marketing, vânzări) şi vin la ICEEfest 2015 vor fi cu siguranţă interesaţi şi de sesiunea ”The champions of premium publishing” (Campionii publicaţiilor premium), care va avea loc în cea de-a doua zi de ICEEfest 2015 (vineri, 12 iunie), de la ora 12.

Televiziunile și publicațiile online cu trafic semnificativ, interesate să trimită jurnaliști și angajați la ICEEfest, beneficiază de tarife preferențiale, în schimbul susținerii festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *