Fără categorie

Iarna asta Craiova va canta la Unison – Je T,aime

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Dupa doua reale declaratii de iubire facute publicului din Cluj si Bucuresti, celebra cantareata Lara Fabian revine in Romania ! In data de 11 DECEMBRIE 2016, ora 19.30, Sala Polivalenta – Craiova este locul de unde va rasuna “Je t’aime” de aceasta data adresat publicului din CRAIOVA !

lara fabian

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele sau real, s-a nascut pe 9 ianuarie 1970 in Belgia. Primii cinci ani din viata a locuit in Sicilia, pentru ca in 1975 sa se intoarca in tara natala. Conturarea carierei sale a inceput in 1978, cand de Mos Nicolae a primit in dar de la parintii sai un pian.

Mai tarziu, Lara a inceput sa compuna primele sale melodii si sa participe la diferite concursuri de amatori. In 1986 castiga concursul “Le Tremplin de Bruxelles”, concurs ce duce la implinirea unui vis al tinerei artiste: inregistrarea primului sau single numit “L’Aziza”. Recunoasterea internationala a artistei vine dupa doi ani mai tarziu, in 1988, dupa participarea la Eurovision cu melodia “Croire” unde se claseaza pe locul 4.

Primul sau disc este lansat in 1991, aducandu-i nominalizarea la premiile Felix si un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. In 1994, lanseaza al doilea album al sau – “Carpe Diem” ce i-a adus de trei ori premiile Felix si Junos . In 1996 devine cetatean Canadian si este aleasa de studiourile Walt Disney Studios sa imprumute vocea sa Esmeraldei pentru productia “Cocosatul de la Notre Dame.”

Albumul cu numarul 10 este intitulat “TLFM” si este scris si compus in totalitate de Lara, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celor 12 femei, printre care Nana Mouskouri, celine Dion, Maurane, Dalida care au ajutat-o sa devina artista si femeia de succes care este astazi. Pe data de 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne” promovat in cadrul turneului in Europa in cursul anului 2016.

Pentru cei care isi doresc sa o asculte live pe Lara Fabian, biletele se vand din data de 30.06.2016 si pot fi achizitionate de pe site-ul www.bilete.ro si din punctele fixe de vanzare ale acestora din Craiova:Inmedio, Posta Romana si magazinele Germanos.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: VIP – 395 lei Categoria 1 – 299 lei Categoria 2 – 260 lei Categoria 3 – 195 lei Categoria 4 – 150 lei!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *