Actualitate, Tineri

Hendrick’s Neptunia, ediție limitată din seria “Cabinetul de curiozități”, lansat de Alexandrion Group in Romania

Spread the love

Hendrick’s Neptunia, cea mai nouă “invenție” din ”Cabinetul de curiozități” Hendrick’s Gin, este disponibil acum, în ediție limitată, pentru consumatorii din România, prin intermediul Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi alcoolice şi vinuri din țară. Hendrick’s Neptunia este al treilea produs din seria”Cabinetului de curiozități”, după Hendrick’s Midsummer Solstice și Hendrick’s Lunar, lansate în anii trecuți.

„Cabinetul de Curiozități” nu este o simplă metaforă, ci este un adevărat laborator din Scoția, parte a Palatului Hendrick’s, prin intermediul căruia Leslie Gracie, maestrul distiler Hendrick’s, experimentează combinații surprinzătoare de plante și alte ingrediente care, la final, sunt distilate, îmbuteliate și oferite publicului amator de experiențe inedite.

Majoritatea produselor pe care le creez îmi evocă amintiri și iau naștere prin alăturarea de ingrediente neașteptate pentru a induce anumite senzații. Nici Neptunia nu a făcut excepție. Mi-am propus să mă autodepășesc, să sfidez imposibilul, să aduc sentimentul eliberator transmis de valurile mării într-o sticlă impozantă, care să transpună consumatorul în lumea marină și să-i dea o senzație revigorantă.” – spune Leslie Gracie, maestru distiler Hendrick’s și creatoarea ”Cabinetului de curiozități”.

Până la etapa de îmbuteliere, Neptunia parcurge un drum complex marcat de testarea a 10 tipuri de alge marine, în combinație cu cimbrul care crește pe plajele de pe coasta scoțiană și lime. Toate aceste etape îi conferă, în final, gustul intens de plante, completat de note de citrice, trandafir și castravete.

Toate elementele care compun identitatea vizuală – forma sticlei, designul etichetei – evocă pe deplin proveniența acestei băuturi din”Cabinetul de curiozități” și urmează linia de design a celorlalte două produse lansate anterior în ediție – limitată. Eticheta ilustrează silueta unei zeițăți fictive, care are ca sursă de inspirație personalitatea și imaginea zeului roman al mărilor, Neptun. Zeița Neptunia este cea care dă numele produsului și reflectă atributele și conceptul său creativ.

Hendrick’s Neptunia a fost gândit, încă din momentul producției și îmbutelierii sale, pentru a fi partener al ”Project Seagrass”, o organizație caritabilă de mediu, globală, dedicată conservării și refacerii ecosistemelor de iarbă de mare, un element primordial pentru bio-diversitate, acesta fiind un motiv în plus pentru ca noua creație să fie adusă în atenția publicului din România.

Ne bucurăm să le putem oferi cumpărătorilor și consumatorilor noștri încă un produs rafinat, inovator, care să completeze tabloul creionat de cele două “invenții” anterioare ale”Cabinetului de Curiozități”, foarte bine primite de iubitorii de gin, Midsummer Solstice și Hendrick’s Lunar. Crearea acestor băuturi și lansarea lor pe piața din România s-au dovedit decizii foarte bune. Analizele Nielsen din ultimii 3 ani, au evidențiat o creștere constantă a cotei de piață pentru întreaga gamă Hendrick’s Gin. Astfel, în 2021 aceasta s-a triplat comparativ cu 2019.”, declară Nicholas S. Kass, Executive Director for International Corporate Affairs Alexandrion Group.

Hendrick’s Neptunia are o concentrație alcoolică de 43,4% și este îmbuteliat în sticle de 0.70l. Hendrick’s Neptunia este disponibil în România, prin intermediul magazinelor de specialitate, al marilor lanțuri de retail, magazinelor e-commerce, în locațiile HoReCa partenere, dar și în magazinul online al Grupului Alexandrion, https://www.iconicdrinks.shop/ .

➡ Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale.

Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România.

Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *