Fără categorie

HAIOS! Cum a pierdut Romania 31 de milioane de dolari la CM 2010!

Spread the love

Potrivit informatiilor care circula oficial pe site-urile de specialitate, cea mai buna echipa din lume, mai exact, echipa care va castiga anul acesta trofeul WORLD CUP 2010 South Africa va primi suma de…31 de milioane de dolari. Daca stai si te gandesti ca erau buni banii astia si in visteria Romaniei daca am fi fost in stare sa ne calificam…Dar lucrurile nu se opresc aici. Nici echipa care va pierde meciul de finala nu va pleca acasa cu buzunarele goale urmand sa incaseze suma de 24 de milioane de dolari. Ocupantele locurilor III si IV vor primi cate 20 respectiv 18 milioane de dolari.
Dar vestile FIFA 2010 nu se opresc aici. Se pare ca si echipele care vor ajunge in sferturile de finala vor primi cate 14 milioane de dolari. Poate de aceea nu intamplator si primele vehiculate jucatorilor sunt ENORME. De exemplu, nationala Spaniei, tara care a fost grav afectata de criza mai ales in sectorul constructiilor, ve oferi echipei nationale cate 600.000 de euro de jucator daca vor fi declarati campioni mondiali. Pe locul II la prime se afla Argentina, cu 520.000 de euro, urmată de Anglia, cu 470.000 de euro, şi de Franţa – 390.000 de euro.

Sunt curios oare ce prime ar fi primit jucatorii romani daca ar fi ajuns in finala? Cred ca asta e si motivul pentru care nu s-au calificat. Stiau ca tara e saraca si de ce sa mai primeasca bani din performanta, mai bine stau acasa si fac economii pentru pensionari, profesori si studenti. Asa ca indemn toti studentii, in semn de solidaritate, sa trimita mailuri de multumire la echipa nationala pentru ca le-au fost salvati banii de burse:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *