Actualitate, Divertisment, Social, Tineri

Glenfiddich il aduce la Whisky Fest Romania pe Struan Grant Raph

Spread the love

Glenfiddich, cel mai premiat whisky single malt din lume, este prezent la cea de-a treia ediție a Whisky Fest, primul festival de whisky din România, care va avea loc pe 15 și 16 noiembrie 2019, la Hotel Caro, din București. Cu această ocazie, Glenfiddich, distribut în România de Alexandrion Group, îl aduce țara noastră pe Struan Grant Ralph, Global Brand Ambassador la William Grant & Sons, care va susține două sesiuni de mentoring.

Ambasadorul Glenfiddich are o diplomă de masterat în chimie și cunoștințe solide în arta și știința producerii acestei băuturi, dragostea pentru whisky călăuzindu-l peste tot în lume, unde și-a cizelat cunoștințele în locuri precum Osaka, Manilla, Melbourne, Kuala Lumpur. Susținerea Alexandrion Group, importatorul unic al Glenfiddich în România, a fost subliniată de conducerea sa.

Alexandrion Group are unul dintre cele mai complete și complexe portofolii de pe piața din România. Este o mândrie pentru noi să putem aduce în atenția cunoscătorilor și consumatorilor de single malt din România un expert precum Struan Grant Ralph. Prezența lui în România este o ocazie specială pentru ca toți pasionații de whisky să aibă parte de sesiuni extraordinare de mentoring”, a declarat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Cele două sesiuni susținute de Struan Grant Ralph vor avea loc în fiecare zi, pe 15 și 16 noiembrie, în intervalul orar 21.00-22.00. În serile dedicate degustării, participanții vor avea ocazia să testeze Glenfiddich Fire and Cane și Glenfiddich 21 YO, alături de una din cele mai noi etichete ale brandului – Glenfiddich Grand Cru. Biletele pot fi achiziționate de pe https://www.entertix.ro/bilete/4364/whisky-fest-2019-15-16-noiembrie-2019-hotel-caro-sector-2-bucuresti.html

În zilele dedicate evenimentului din acest an, la Whisky Fest sunt așteptați peste 3.000 de vizitatori, pasionați și cunoscători, care vor avea ocazia să deguste peste 200 sortimente de whisky.

➡ Despre William Grant & Sons și Glenfiddich

William Grant & Sons, Ltd. este un distilator independent cu sediul în Marea Britanie fondat de William Grant în 1887. Astăzi, compania de băuturi spirtoase de lux este condusă de a cincea generație a familiei sale și distilează unele dintre cele mai importante mărci din lumea whisky-ului, incluzând Glenfiddich, The Balvenie Grant’s precum și alte mărci emblematice: Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Milagro®Tequila și, cel mai recent, Tullamore DEW Irish Whisky.

➡ Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaţionale.

Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediţie specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea în urma unei achiziţii importante în 2018 a șase companii noi, care acum reprezintă o entitate separată în cadrul Grupului sub numele THE ICONIC ESTATE, completând portofoliul cu vinuri liniștite și spumante premiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *