Fără categorie

FLANCO te invita sa iti descoperi legenda in AFI Palace Cotroceni

Spread the love

2Pe data de 20 Iunie 2015, in magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni are loc marea infruntare a celor mai bune echipe de LOL (League of Legende) din Romania.

Flanco este unul din marii sustinatori ai Sportului Electronic din Romania si in parteneriat cu ACL doreste formarea unei comunitati de gameri profesionisti.

Acest concurs face parte dintr-un sir lung de evenimente, organizate de ACL Romania, si are ca scop promovarea sportului electronic.

Ramanem astfel fideli scopului nostru de a promova si sustine Sportul Electronic in Romania, astfel militam si sustinem conceptele de Gaming – Pro Gaming, Gamer – Pro Gamer.

Echipele de top din Romania care s-au calificat pentru acest eveniment sunt:

chinaTI51. WASD
2. JustAMoment
3. Fire Motion
4. ImposingGaming
5. Airwalk Gaming
6. NextGeneration
7. Gugustiucile Turbate
8. Underdawgz

Premiile oferite de partenerii nostrii:

1st Place Award: 9600 RP + Triumphant Ryze / player + 5x Naga Epic Chroma
2nd Place Award: 7200 RP / player + 5x Razer Messenger Bag
3rd Place Award: 4800 RP / playe + 5x Razer Destructor
4th place: 2400 RP / player

MC-ul care va face, ca de obicei o atmosfera de neuitat, este Catalin „Hayek” Stanciulescu.

Ca vizitatori nu trebuie sa ratati demonstratia de overclocking cu racire extrema care implica folosirea azotului lichid (LN2) ca metoda de racire la temperaturi de -130C a procesorului si placii video din PC.

In acest fel frecventele de lucru ale acestor componente vor fi crescute cu peste 50% fata de valorile implicite, obtinandu-se performante considerabil mai mari decat la frecventele implicite. Partea frumoasa este ca poate incerca oricine, daca are uneltele necesare. Despre acestea puteti afla in cadrul demonstratiei noastre.

Pe langa spectacolul oferit, vizitatorii vor avea sansa de a castiga unul din zecile de premii in produse hardware, oferite de partenerii acestui eveniment.

Evenimentul va fi transmis si comentat LIVE pe site-urile: www.acleague.ro si www.twitch.tv/aclgamestv .

ACL Romania va folosi pentru transmisia LIVE solutii de captura AVerMedia Live Gamer HD. Evenimentul va incepe pe 20 Iunie 2015 la ora 11:00.

Intrarea la eveniment este libera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *