Fără categorie

Educatia by Abramburica: Elevele NO SEXY DRESS, elevii NO PHONES and POKERGAME

Spread the love

Initial, toate par frumoase si normale, numai ca traim intr-o tara ca Romania, si sa vii tu acum ca ministru, dupa 20 de ani de tranzitie cu comunisme din astea mi se pare prea exagerat…Sa citim impreuna stirea si comentam dupa…

pantofi-misto„Fusta mini şi telefonul mobil vor fi interzise prin lege în şcoli. Este una dintre propunerile pentru noul Cod al Educaţiei. Elevii nu vor mai avea voie să vină la şcoală în ţinute provocatoare sau cu telefon mobil ( foarte haios ce sa zic. Nu stiu cum chiuleau pana acum elevii, dar de azi inainte au circumstante atenuate. Parca si vad fete ca merg acasa la parinti si le spun ca le-au dat afara de la ore ca aveau buricul la vedere iar profesorii libidinosi nu mai stiau Teorema lui Pitagora si se gandeau la legile frecarii:D)

Dar sa citim mai departe…

Propunerea se referă şi la alcool, tutun, droguri sau revistele pentru adulţi, interzise până acum doar de regulamentele şcolare. Pe toată durata cursurilor, tinerii nu vor avea voie să îşi jignească profesorii sau colegii sau să participe la jocuri de noroc. Fetele nu vor fi lăsate nici măcar să intre în curtea şcolii dacă sunt îmbrăcate provocator. Legea ar urma să îi oblige pe elevi să poarte carnetul de note la ei şi să păstreze manualele în stare bună. (Acum sa ne intrebam logic. Daca elevii nu mai au voie cu tigari, nici profesorii nu ar mai trebui sa fumeze, iar profele de 28 de ani ar trebui si ele sa vina imbracate ca niste calugarite, ori numai elevii au ispite, iar profesorii doar pofte!?)

colegiulDar acum urmează partea cea mai dura. Tineti-va bine:D

De asemenea, elevii nu vor avea voie să se atingă de vreo filă din catalog. Cei care încalcă regulile vor fi sancţionaţi, iar fiecare şcoală va stabili prin regulament cât de grave pot fi pedepsele. Încălcarea legii ar urma să aducă pedepse pentru elevi până la exmatriculare. (Cum vor verifica asta. Cu amprenta? Cu caini politisti? Doamne cate prostie in capul la abramburita asta de Abramburik)

NO COMMENT…Nu mai pot de ras…sunt pe jos :d:d:d:d

Sursa: REALITATEA TV

0 gânduri despre „Educatia by Abramburica: Elevele NO SEXY DRESS, elevii NO PHONES and POKERGAME”

  1. Buna intrebare drody. Ca si cand daca esti imbracat ca un mormom esti implicit geniu, iar daca te imbraci ca o zdreanta trebuie sa fii zdreanta. Cunosc si am cunoscut recent persoane care aveau o viata exchibitionista si nonconformista si care aveau un IQ de 137. Dar Abramburik, imbracata ca strabunik si cu IQ sub genunchii broastei, nu poate si nu stie pentru ca are materie cenusie „ICE skate park” pentru muste:)

  2. oare mai e ceva de comentat?? in invatamant fiecare vine cu nebunia,tampenia,prostia…etc personala si vrea sasi arate ,,inteligenta,, si iata ce iese… o nebunie generala si banuiesc ca asta e o mica parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *