Actualitate, Economic, Social, Tineri

DOGU food – pentru ca aveai nevoie de un restart fresh in zona fast food

Spread the love

DOGU a apărut pentru #acelemomente când credeai că le-ai văzut pe toate și ai gustat din toate.

Cine ar fi crezut că un concept de #gourmet #fusion precum #Dogu mă mai poate surprinde? Ce e Dogu?

Este un fel de toast aparte, un mix de waffle „tatuat” și taco/burrito plus un amestec de ierburi și mirodenii, aronia și rucola, pesto și roșii. Iar gustul? Gustul n-are nicio legătură cu acele „burgării” fast-food. Veniți să gustați și o să reveniți.

DOGU a deschis cea de-a doua locație din București în centrul comercial ParkLake, etaj 1, zona de Food, iar la eveniment a fost invitat special Yny Sebi.

DOGU este un brand românesc care a pătruns pe piață pentru prima dată la sfârșitul lui 2021 prin deschiderea unui restaurant în sector 1, având o ascensiune rapidă în rândul iubitorilor de fastfood care caută alternative mai sigure în ceea ce privește conținutul preparatelor pe care le consumă. Ingrediente fresh si un concept fusion, inclusiv preparate veggie sau vegane.

În cursul acestei săptămâni, DOGU și-a deschis ușile pentru prima dată într-un mall din București – Park Lake Shopping Center, iar sutele de persoane prezente încă de la deschidere fac dovada că oamenii sunt dornici de alternative mai sigure la ceea ce consumă.

Yny Sebi a fost în mijlocul celor care au fost prezenți la evenimentul de deschidere, alături de alte persoane celebre și iubite din România, precum: Nicoleta Nucă, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, Irisha, Cucu de la Noaptea Târziu, Andrei Stoica, Ioana Visănescu și Andrei Coman.

DOGU este oglinda felului în care sunt atât creatorii, cât și clienții săi. Este îndrăzneț, pretențios și prietenos în același timp. Când spunem pretențios, ne referim la faptul că avem o grijă deosebită cu privire la ingredientele cu ajutorul cărora ne construim rețetele inedite, iar când spunem prietenos, ne referim la faptul că propunem preparate cu ingrediente premium, care sunt accesibile publicului larg și pe care le livrăm în timp extrem de scurt.

Totodată, în Sectorul 1 pe Str. Copilului am creat un spațiu care să ofere clienților confortul și relaxarea de care au nevoie atunci când iau prânzul, unde se pot simți ca și cum ar fi în vizită la un prieten. Este un proiect ambițios, prin care ne dorim să reconstruim conceptul de hot dog, acesta fiind și motivul pentru care i-am dat o formă diferită, nu doar un conținut diferit. Pentru noi, DOGU este un alt fel de hot dog, unul mai bun, mai gustos, mai sănătos!” spune Otilia Călin, cofondator DOGU.

Pofticiosii de bun, gustos și mai sănătos sunt invitați la DOGU în ParkLake la etajul 1 lângă cinema sau pe str. Copilului în restaurant, pentru o experiență culinară inedită.

Urmărește bunătățile DOGU pe: www.dogu.ro

FB, IG: @dogu.romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *