Deschideți în curând un centru modern de manichiură și pedichiură
Actualitate

Deschideți în curând un centru modern de manichiură și pedichiură?

Spread the love

Dacă intenționați să deschideți în viitorul apropiat un modern centru pentru îngrijirea unghiilor, vă recomandăm să vă îndreptați atenția asupra unui important distribuitor de produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor, care a reușit să cucerească admirația multor clienți din țara noastră, într-un timp foarte scurt.

Produsele profesionale comercializate de către magazinul online Callipso.ro sunt fabricate de producători importanți și recunoscuți în foarte multe țări din lume de către specialiștii importanți din domeniul Nail-Art: CANNI, EVERIN, MOLLY LAC, SILCARE, VANELISA, ROSALIND, etc.

Toate produsele sunt moderne și de actualitate și au prețuri foarte bune!

Toate produsele principale într-un singur loc

Unul din cele mai importante avantaje pe care le veți avea dacă decideți să colaborați cu acest important distribuitor din România, este acela că, într-un singur loc, veți găsi practic orice produs de care aveți nevoie în salonul dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri. Nu va fi nevoie de comenzi multiple sau de costuri suplimentare pentru transport. O singura comandă și toate categoriile de produse pot fi la dumneavoastră în doar 2 zile.

Vă recomandăm să testați pentru început gelurile construcție care sunt de foarte multe categorii și culori. Sunt produse cu care se lucrează foarte ușor și cu care veți obține rezultate minunate.

Nu sunt deloc de neglijat nici produsele de tip oje semipermanente, decorațiunile foarte variate pentru unghii, tatuajele, pudrele acrilice și gelurile color sau gelurile pentru pictură.

De asemenea, în oferta magazinului Callipso.ro, veți mai regăsi toate categoriile de soluții pregătitoare pentru manichiuri de tip gel UV sau semipermanente. Sunt soluții pregătitoare de cea mai bună calitate de tip Primer, Base Coat și Top. Au proprietăți foarte bune de protejare, hrănire și întărire a unghiilor. Producătorii le recomandă pentru manichiurile persoanelor care se plâng de unghii sensibile, casante și moi.

Aparatură modernă pentru saloanele de manichiură

Cu atât mai mult aveți nevoie de această recomandare, dacă sunteți la început de drum în industria de înfrumusețare. Deși actuala pandemie a reușit să creeze foarte mari probleme firmelor mici și la început de drum, perseverența va  învinge până la urmă.

De ce aparatură modernă pentru sterilizare și de ce dezinfectante profesionale?

Este bine nu numai acum să fiți prevăzători. Produsele profesionale sunt întotdeauna eficiente și foarte apreciate de clienți. În oferta magazinului online Callipso.ro sunt incluse sterilizatoare de tip nou, lămpi UV sau LED de actualitate, freze electrice moderne și dezinfectante foarte eficiente, care sunt folosite inclusiv în cabinetele medicale sau pentru sterilizarea instrumentarului chirurgical.

Toate produsele de aici au prețuri foarte bune, un raport calitate/preț excelent. Se pot comanda online foarte ușor și în cantități mari. Produsele sunt recomandate și pentru saloanele mai vechi, care doresc ceva nou pentru clienți precum și pentru persoanele care își fac singure manichiura acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *